Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

"Κλείνει" Μιλάνο


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Μιλάνο είναι ο Ηρακλής. Οι "κυανόλευκοι" δείχνουν να εμπιστεύονται μια θέση στο ρόστερ της ομάδας στον λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή, που η αλήθεια είναι ότι έχει σταθεί άτυχος στην Ελλάδα (σ.σ. δυο φορές υπέστη ρήξη χιαστών), φιλοδοξώντας να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.





Από την ημέρα που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης υπάρχει ανοικτή γραμμή με τον παίκτη και τους εκπρόσωπους του και όπως φαίνεται σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τις πιθανότητες να είναι θετικές για συνεργασία του αργεντίνου βιρτουόζου μέσου με τον "Γηραιό".

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο Ατρόμητος έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Μιλάνο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ηρακλή και το μόνο που θα απομένει είναι να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Αν συμβεί με επιτυχία αυτό τότε θα φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Ανακοίνωσε και επίσημα Προτάσοφ, Ντίκα και Πιλότο

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6) η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολεγκ Προτάσοφ για τα επόμενα δύο χρόνια. Επίσης η "κυανόλευκη" διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου ρουμάνου μέσου, Νικουλάε Ντίκα για ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού από την Κατάνια και με ελεύθερη μεταγραφή τον 27χρονο πορτογάλο ανασταλτικό μέσο, Νούνο Πιλότο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: