Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Δέλεαρ ο Μπάγεβιτς



Ως ελκυστική επιλογή για να συνεχίσει την καριέρα του χαρακτήρισε την ΑΕΚ, ο σέρβος αμυντικός Μάριαν Μάρκοβιτς. Ο 27άχρονος δεξιός μπακ τόνισε σε δηλώσεις του στην "SportDay" ότι τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική της Ενωσης, ενώ επεσήμανε πως η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ομάδας είναι πολύ σημαντικό δέλεαρ.





"Με ενδιαφέρει πάρα πολύ η προοπτική της ΑΕΚ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, έχει φανατικούς οπαδούς, συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διεκδικεί τίτλους, οπότε προφανώς είναι μία ελκυστική επιλογή.

Το δέλεαρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι πολύ σημαντικό για μένα, είναι μεγάλος προπονητής και εδώ στη Σερβία τον γνωρίζουμε και τον σεβόμαστε πολύ. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο ενδιαφέρον.

Εχω αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας και στην εθνική Σερβίας (16 συμμετοχές) και γνωρίζω την πίεση του πρωταθλητισμού.

Εχω γευτεί την εμπειρία του εξωτερικού (Τζένοα και Ντιναμό Κιέβου), οπότε δεν τίθεται θέμα μη προσαρμογής. Εξάλλου, οι σέρβοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πρόβλημα στην Ελλάδα, οι χώρες μας μοιάζουν πολύ και πιστεύω πως αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και πάνε όλα καλά, δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής", δήλωσε ο Μάρκοβιτς.

Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του παίκτη, Ντάρκο Βούγιοβιτς, ο οποίος είπε: "Εχω μιλήσει με άνθρωπο της ΑΕΚ, που με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας. Μου είπε ότι η ΑΕΚ εξετάζει δύο περιπτώσεις για τη θέση του δεξιού μπακ, τον Μάρκοβιτς και τον Ογκαράρου.

Δεν έχω μιλήσει με τον Μπάγεβιτς, αλλά σκοπεύω να επικοινωνήσω μαζί του τηλεφωνικά σήμερα και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα στα χέρια μας και την πρόταση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική περίπτωση και να μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε πρόταση, οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι πολλές".

Οι σέρβοι γράφουν για Στόσιτς

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μόιντραγκ Στόσιτς. Ο 28χρονος δεξιός μπακ της Βοϊβοντίνα, που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπω αναφέρει η σερβική εφημερίδα "Vijesti". Ο Στόσιτς με δηλώσεις του στην "Εξέδρα", απέφυγε να πει πολλά πράγματα, λέγοντας απλώς "Δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα. Ναι, γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: