Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Μπασκετ του ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι του δικέφαλου του Βορρά. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη είναι επομένως αυτή που θα καθορίσει και την πρόσληψη του κατάλληλου -τηρουμένων των αναλογιών- προπονητή.

Τα επικρατέστερα ονόματα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι αυτά του Σούλη Μαρκόπουλου και του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τον δεύτερο να βρίσκεται πάντως πιο κοντά στην Πυλαία. Ο "Τίγρης" παραδέχτηκε ότι υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη νεοσύστατη διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά απέφυγε να πει αν είναι διατεθειμένος να γίνει προπονητής της ομάδας. Η διστακτικότητα του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ σχετίζεται με το θολό τοπίο που ακόμα επικρατεί στην ομάδα του Μιλτιάδη Κανωτά τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις, αλλά θα αρχίσουν από βδομάδα. Εχει γίνει επίσημη κρούση αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από αυτά που θα μου πουν. Τι σχέδια έχουν, τι πλάνα και τότε θα δούμε αν είναι θετικά ή όχι τα πράγματα". Οι άνθρωποι πάντως του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται και γι' αυτό τον λόγο έχουν θέσει ως βασική προτεραιότητα τους την εύρεση λύσης στο θέμα του προπονητή. Αφού κλείσει η συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας έπειτα θα αρχίσει να οργανώνεται και ο απαιτούμενος μεταγραφικός σχεδιασμός, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι το μπάτζετ δεν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει που ο αλεξανδρής είναι διστακτικός!! Βρε μην πατήσεις κουμπάρε του ιωαννίδη. Ωραία ξεκινάνε τα υπαλληλάκια του βαλσαμωμένου προέδρου του ΑΣ. Τουλάχιστον να κλείσουν τον μαρκόπουλο αλλα με φιλάκια δουλειές....