Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Καϊμακόγλου: "δέν έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό"


Ο Πρίντεζης πετυχαίνει το καλάθι μπροστά στον Καϊμακόγλου Ο Κώστας Καϊμακόγλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Ρέθυμνο Σπορ FM 103.3 χαρακτήρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Επίσης ο άσος του Αμαρουσίου αναφέρθηκε και στις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό κα κινείται για την απόκτηση του.

Καταρχάς, συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία που είχατε φέτος με την ομάδα σου το Μαρούσι. Τερματίσατε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας το break στην πανίσχυρη έδρα του Αρη και παράλληλα εξασφαλίσατε το τρίτο προνομιούχο εισιτήριο για τα προκριματικά της Euroleague. Φοβερές εμπειρίες, έτσι δεν είναι;
" Πραγματικά ήταν πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και ειδικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Με τη νίκη μες στο "παλέ", μπροστά σ' ένα φανταστικό κοινό. Συναισθήματα που δεν τα έχω ξανανιώσει ποτέ! Βέβαια ξεκινώντας τη χρονιά δεν είχαμε ως στόχο την έξοδο στη Euroleague, αλλά την είσοδο στην τετράδα κι από κει �'ό,τι ήθελε προκύψει''".

Κώστα μιλάμε για την δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα;
"Σίγουρα ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία, το είπε και ο ίδιος ο πρόεδρος. Μάλιστα θα ήταν και η μεγαλύτερη αν και εφόσον δεν υπήρχε η κατάκτηση του Σαπόρτα, που βέβαια ήταν ένα κύπελλο, άρα ένας τίτλος".

Εσύ προσωπικά ήσουν ένας απ' τους καλύτερους και σταθερότερους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μαζί και με άλλους Έλληνες παίκτες όπως ο Γλυνιαδάκης, ο Μαυροκεφαλίδης, ο Μαυροειδής κ.ά. συμβάλατε τα μέγιστα. Τελικά πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα να απαρτίζεται κυρίως από Ελληνόπουλα;
"Το σημαντικότερο σε μια ομάδα είναι να απαρτίζεται από Έλληνες παίκτες. Αυτό έχει φανεί τα τελευταία χρόνια καθώς οι Έλληνες κάνουν τη διαφορά. Εμείς έχουμε κρατήσει έναν ελληνικό κορμό και έτσι ξεκινάμε από ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο. Μαζί βέβαια με τις προσθήκες των ξένων και των κοινοτικών γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί".

Έχεις συζητήσει με την διοίκηση για την νέα χρονιά; Θα μείνεις στην ομάδα;
"Τη στιγμή που μιλάμε δεσμεύομαι με συμβόλαιο με το Μαρούσι και θέλω να το τιμήσω. Ένα θέμα όμως είναι τα προβλήματα που έχουν χτυπήσει τον πρόεδρο, τον κ. Βωβό. Παρ' όλα αυτά γίνονται μεγάλες προσπάθειες και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να μείνω στο Μαρούσι και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου".

Πολλά ακούμε και διαβάζουμε το τελευταίο καιρό για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Υπάρχει στο βάθος του μυαλού σου να κάνεις το βήμα παραπάνω στην καριέρα σου;
"Οι εφημερίδες και τα αθλητικά site γράφουν κάποια πράγματα για μένα και τον Ολυμπιακό. Εμένα προσωπικά κάποια κρούση δεν μου έχει γίνει, ούτε στον μανατζέρ μου. Από κει και πέρα αν έρθει κάποια πρόταση, και βέβαια δεν μπορώ να συνεχίσω στο Μαρούσι, σίγουρα θα τη σκεφτώ. Κακά τα ψέματα ποιος αθλητής δεν θα ήθελε να παίξει σε μια απ' τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα; ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: