Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Πανικός για τον Αμπρέου

Περισσότεροι από 5000 χοπαδοί του Αρη συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" προκειμένου να υποδεχθούν τον Σεμπάστιαν Αμπρέου. Οι φίλοι του Αρη απέκλεισαν την περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης και έστησαν πάρτι για την υποδοχή του Ουρουογυοανού επιθετικού.

Θυμίζοντας την υποδοχή του Μάρτσιο Αμορόζο, προ διετίας, οι αρειανοί έσπευσαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν έναν ποδοσφαιριστή που συνδέει το όνομά του με την ενίσχυση των "κιτρίνων" και την προσπάθεια να επιστρέψουν στην Ευρώπη μέσα από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Ο Αμπρέου βγήκε από το αεροπλάνο, μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στους φίλους της ομάδας που τον περίμεναν στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου. Βγήκε από το αυτοκίνητο, αγκαλιάστηκε με όσους βρέθηκαν μπροστά στον κύριο όγκο των οπαδών και κοντά στην μπάντα του Super-3 που έδινε ρυθμό σε ένα πάρτι το οποίο ξεκίνησε μία ώρα νωρίτερα.

Δεκάδες καπνογόνα αναμμένα και σημαίες της Ουρουγουάης κυμάτιζαν για να δημιουργήσουν γιορταστική ατμόσφαιρα για τον Αμπρέου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός εξεπλάγην με την υποδοχή των αρειανών. Δεν πίστευε στα μάτια του. Προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει και πως είναι δυνατόν να αντικρίζει τόσο κόσμο εκτός γηπέδου για το "καλώς όρισες".

Δήλωσε ενθουσιασμένος με την υποδοχή και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να δικαιώσει τον Αρη που τον έπεισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα κίτρινα, με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αμπρέου που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον δένει για έναν χρόνο με τον Αρη, θα παρουσιαστεί σήμερα το πρωί στους εκπροσώπους του Τύπου και θα είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: