Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Τέλος" από τον Ατρόμητο ο Καζάκης

Παπαδόπουλος και Καζάκης σε φάση από το παιχνίδι Ατρόμητος-Απόλλων Καλαμαριάς Ο Βλάσης Καζάκης δεν θα είναι πλέον κάτοικος Περιστερίου. Ο έμπειρος παίκτης, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί σε ομάδα της περιοχής όπου σπουδάζει.

Αυτό μάλιστα αναφέρει και η ανακοίνωση της διοίκησης: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βλάση Καζάκη. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Βλάσης Καζάκης επέδειξε ήθος και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα και συνέβαλε στην άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή σταδιοδρομία".

Αμέσως μετά τη λύση του συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου: "Ευχαριστώ την ομάδα του Ατρόμητου και τους ανθρώπους της για την συνεργασία που είχαμε, όπως επίσης ευχαριστώ για την κατανόηση που έδειξαν στο να λύσουμε την συνεργασία μας ως αποτέλεσμα της επιθυμία μου να μετακομίσω σε μια ομάδα και σε μια πόλη που εδρεύει το Πανεπιστήμιο στο οποίο σπουδάζω. Στο Περιστέρι πέρασα έξι υπέροχους μήνες, χάρηκα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις".

Στο μεταξύ, στη αξιολόγηση των προτάσεων που έχει δεχθεί για την παραχώρηση- υπό τη μορφή μεταγραφής- πέντε ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος έχει έρθει σε επαφή με συλλόγους που επέδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση των Βασίλη Ρόβα, Μιχάλη Κριπιντίρη, Θανάση Παπαγεωργίου, Λούκας Τρέχο και Νταβίντ Μέζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: