Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ο Άρης «παλεύει» για τον Άντριαν Μρόβιεκ

Ο Άρης «παλεύει» για τον Άντριαν Μρόβιεκ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Χαρτς φέρεται να έχουν οι άνθρωποι του Άρη για να αποσπάσουν την υπογραφή του Άντριαν Μρόβιεκ. Αυτό διέρρευσε κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρες από διάφορα δημοσιεύματα στον διαδικτυακό τύπο της Σκοτίας. Τίτλος στα περισσότερα δημοσιεύματα ήταν… «Οι Έλληνες δίνουν μάχη με την Χαρτς για την υπογραφή του Άντριαν». Ο λόγος που αναφέρεται αυτή η μάχη, είναι διότι ο Πολωνός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΦΒΚ Κάουνος και βρίσκεται στο στόχαστρο του προπονητή της Χαρτς, Σάμπα Λάζλο, καθώς έχει μείνει εντυπωσιασμός από τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, αγωνιζόμενος στον σύλλογο της Σκοτίας ως δανεικός από τη Λιθουανική ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, οι εκπρόσωποι του άρχισαν ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του Άρη.
Ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ της Σκοτίας το οποίο έβγαλε το θέμα, το «edinburghnews.scotsman», φιλοξενεί και δηλώσεις του μάνατζερ του Πολωνού ποδοσφαιριστή Κριστόφ Βόρτμαν, ο οποίος τονίζει: «Υπάρχει πιθανότητα ο Άντριαν να αγωνιστεί στην Ελληνική ομάδα και οι συζητήσεις μ’ αυτούς τώρα επικεντρώνονται στο μισθό και στους όρους του συμβολαίου», είπε ο μάνατζερ του παίκτη. «Αν συμφωνήσουμε μαζί τους θα υπογράψουμε. Πρώτα θα περιμένουμε τους όρους του συμβολαίου από την ελληνική ομάδα και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με τον Σάμπα (προπονητή της Χαρτς). Εάν ο Σάμπα θέλει να έχει μαζί του τον Άντριαν και τη νέα σεζόν, πρέπει να αποφασίσουμε τι θα επιλέξουμε. Θέλουμε να πάρουμε μια απόφαση την επόμενη βδομάδα ή και νωρίτερα».

Ποιος είναι ο Μρόβιεκ….

Όσο για το προφίλ του Άντριαν Μπρόβιεκ τώρα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο, όσο και στην άμυνα. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ικανότατο και δυνατό ποδοσφαιριστή που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί «βράχος», καθότι έχει ύψος 1,90μ. και το ψηλό παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη ικανότητά του.
Ο Άντριαν Μπρόβιεκ γεννήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου του 1983 στην Πολωνία. Το 2004 αγωνίστηκε Βίσλα Κρακοβίας και την αμέσως επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Λιθουανική Βίλνιους, όπου είχε 22 συμμετοχές με 8 γκολ σε δύο χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2007 μεταγράφηκε στην Κάουνας, έχοντας σ’ έναν χρόνο 20 συμμετοχές με 11 γκολ, ενώ μεσούσης της περιόδου 2008 αγωνίστηκε στην Σκοτσέζικη Χαρτς. Στις 10 συμμετοχές που είχε με τους «βυσσινί» έδειξε τα διαπιστευτήριά του με αποτέλεσμα τώρα να κάνει τον προπονητή της ομάδας Σάμπα Λάζλο να τον θέλει σαν… τρελό τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: