Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Αναφορές στο εξωτερικό για τον Κάρλος Αράνο



Ο Κάρλος Αράνο θα είναι παίκτης του Αρη Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της απόκτησης του Κάρλος Αράνο. Σε πολλές εφημερίδες και σε διαδικτυακούς τόπους (ESPN Deportes, La Nacion, Super Goal, Eco Diario κ.α.) καταχωρήθηκαν ρεπορτάζ. Αναφέρονται στον Αράνο που θα βρει στον Aρη τους συμπατριώτες του, Γκρασιάν, Μπατιόν, Κάμπορα, αλλά και τον Ουρουγουανό, Αμπρέου. Το προσωνύμιο "el chiche" αποδίδεται στην αργεντίνικη αργκό ως το «περίστροφο» (ή κουμπούρι) και του το κόλλησαν για τον τσαμπουκά του στο παιχνίδι.

Η Ουρακάν έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις για το θέαμα που προσφέρει, προϊον του γρήγορου τρόπου παιχνιδιού της και της κυκλοφορίας της μπάλας με ακρίβεια. Ακρογωνιαίοι λίθοι στην προσπάθεια της ομάδας του Ανχελ Κάπα (πολύπειρος Αργεντινός τεχνικός, βοηθός του Βαλντάνο στην Τενερίφη και την Ρεάλ Μαδρίτης τη δεκαετία του '90) είναι οι δύο πλάγιοι μπακ της ομάδας, ο Αράνο και ο Αράγιο.

Ο Αράνο αποχαιρετά την Ουρακάν και σύμφωνα με τους Αργεντινούς δημοσιογράφους για αντικαταστάτης του προορίζεται ο νεαρός και ελπιδοφόρος Λεάντρο Ροσεμάρι.

Το βιογραφικό του Κάρλος Αράνο περιλαμβάνει το πέρασμα για ένα χρόνο από την Ιταλία, για έξι μήνες στη Σιένα και για άλλους έξι στην Περούτζια. Στο σύντομο χρονικό αυτό διάστημα πρόλαβε να υπάρξει συμπαίκτης με έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή τον Βαγγέλη Νάστο. Μάλιστα από διαβολική σύμπτωση ο Αράνο πήγε εκεί τον Ιανουάριο του 2004 ως ένα από τα ανταλλάγματα για τον δανεισμό του Κώστα Λουμπούτη στην Σιένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: