Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Κερδίζε «πόντους» ο Αντούνιες

antounes.jpgΆμεσα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες επαφές για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της Ρόμα Αντούνιες , με τους ανθρώπους του «δικέφαλου του Βορρά» να αισιοδοξούν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν. Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τον χαρακτήρισε ιδανικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.



Ένα ενδιαφέρον που φαίνεται να προχωράει στον ΠΑΟΚ είναι αυτό των «ασπρόμαυρων» για τον Αντούνιες καθώς η Ρόμα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό και τη νέα σεζόν. Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστεί φέτος στην Ρόμα και θα αγωνιστεί και πάλι σε κάποιον σύλλογο με την μορφή δανεισμού. Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι «Ρωμαίοι» θα ζητήσουν 300.000 ευρώ για τον δανεισμό του.

Από κει και πέρα σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη μεταγραφή αναμένεται να παίξει και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με τον παίκτη και προσπαθεί να τον πείσει ώστε να μετακομίσει στην Τούμπα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος γνωρίζει τον Αντούνιες από την κοινή τους θητεία στην Λέτσε είπε «Είναι ότι πρέπει. Ποδοσφαιριστής που καλύπτει όλο το αριστερό άκρο. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα, πιστεύω ότι είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ταιριάζει σε αυτό το στυλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: