Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Στην πρωτεύουσα για χορηγίες

zagorakis.jpgΣτην Αθήνα μετέβησαν οι Ζαγοράκης και Βιολίδης προκειμένου να συζητήσουν με εταιρίες που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από τον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο αναζητείται ρευστό προκειμένου να «τρέξει» η ομάδα κυρίως σε μεταγραφικό επίπεδο. Την Παρασκευή σύσκεψη κορυφής για μεταγραφικά θέματα. Στα 4.275 έφτασε ο αριθμός των εισιτήριων διαρκείας που δόθηκαν μέχρι και την Πέμπτη από τα γραφεία της ΠΑΕ.


Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετέβησαν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με εταιρίες για την προοπτική συνεργασίας. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η κάθε σοβαρή πρόταση που φτάνει στα γραφεία της Μικράς Ασίας αξιολογείται από τους υπεύθυνους και στην συνέχεια ξεκινούν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των εταιριών. Τίποτα δεν γίνεται πλέον τυχαία στον ΠΑΟΚ. Όλα δρομολογούνται με βάση τον προγραμματισμό.

Η εξεύρεση ρευστού είναι διαρκώς ένα πρόβλημα για την τωρινή διοίκηση. Γι’ αυτό τον λόγο και γίνονται προσπάθειες μέσα από την ανεύρεση νέων χορηγιών να εισρεύσουν ευρώ στα ταμεία του συλλόγου.

Σε μεταγραφικό επίπεδο δύο είναι οι εκκρεμότητες για τον ΠΑΟΚ, επιθετικό και αριστερό μπακ. Αυτό το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή σύσκεψη κορυφής όπου θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο αντιπρόεδρός της Ηλίας Βιολίδης και ο τεχνικός της διευθυντής Ζήσης Βρύζας.

Καθοριστικός παράγοντας θα είναι το οικονομικό, αν τα κουκιά είναι λίγα τότε θα κινηθούν σε ρηχά νερά. Εάν όμως η ΠΑΕ κλείσει συμφωνίες με χορηγούς τότε το μπάτζετ θα ανέβει και οι παίκτες που θα έρθουν στην Τούμπα θα είναι πολύ καλύτεροι.


Θα συζητηθεί επίσης το θέμα ποιοι παίκτες θα φύγουν από την Τούμπα. Οι περιπτώσεις είναι δύο οι Κωνσταντινίδης και Γλύκος. Ο πρώτος όπως όλα δείχνουν θα μείνει ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος αναμένεται να δοθεί δανεικός για αποκτήσει εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: