Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Μάκος


Ο Γρηγόρης Μάκος σε προσπάθεια του Ο διακαής πόθος του Ντούσαν Μπάγεβιτς που ακούει στο όνομα του Γρηγόρη Μάκου άμεσα θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Όλα δείχνουν ότι το σίριαλ του καλοκαιριού σχετικά με την ΑΕΚ θα έχει ευτυχή, κατάληξη με τον παίκτη να μετακομίζει στην αγαπημένη του Ένωση. Αυτό τουλάχιστον έδειχναν τα δεδομένα την Πέμπτη, καθώς η συνάντηση που είχαν ο Νίκος Θανόπουλος με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη την Τετάρτη, σηματοδοτεί την αρχή του τέλους...

Διοικητικό στέλεχος του Πανιώνιου έλεγε πως από στιγμή σε στιγμή θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 22χρονου μέσου στην ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, ανάλογο κλίμα έβγαινε και από την Ένωση με μόνο μία διαφορά. Ότι τις εξελίξεις τις μεταθέτουν για την ερχόμενη εβδομάδα, προφανώς για να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο που υπάρχει που δεν είναι άλλο από τον τρόπο πληρωμής των χρημάτων στον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» αρχικά προσέφεραν 100.000 ευρώ, όμως κάτι τέτοιο δεν ικανοποιούσε τους «κυανέρυθρους». Αν ανέβουν λίγο, τότε είναι πολύ πιθανό να ακούσουν το πολυπόθητο ναι.

Από εκεί και πέρα για τη θέση του δεξιού μπακ, στη λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς υπάρχουν τρία ονόματα. Το πρώτο και αυτό που φαίνεται να έχει προβάδισμα είναι αυτό του Γκεόργκι Ογκαράρου. Ο Ρουμάνος αμυντικός έχει κάνει δηλώσεις στην πατρίδα του, λέγοντας πως γνωρίζει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά περιμένει να μάθει νέα. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν από την πλευρά τους να ενημερωθούν για τις προθέσεις της ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Μάριαν Μάρκοβιτς που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, έχει γίνει απλά μία διερευνητική επαφή, ενώ αουτσάιντερ φαντάζει ο Έλντερ της Νανσί, καθώς παραχωρείται μόνο ως δανεικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: