Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ρουά... Ματ και Μέλμπεργκ



Ντάρμπισιρ και Οσκαρ από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βιετνάμ Μία μέρα πριν την πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν, ο Ολυμπιακός έκλεισε δύο από τα μέτωπα που είχε αφήσει ανοικτά. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντάρμπισιρ, ενώ ήρθαν σε συμφωνία με τη Γιουβέντους και τον Μέλμπεργκ, ο οποίος αποτελούσε στόχο του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο μεταγραφικό μέτωπο που έκλεισε με επιτυχία για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ντάρμπισιτ. Ο Αγγλος είναι πλέον παίκτης των πρωταθλητών, καθώς η Μπλακμπερν απάντησε θετικά στην πρόταση των "ερυθρόλευκων". Ετσι ο "Ντάρμπι" θα βρίσκεται στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια στην προετοιμασία της ομάδας, κάτι που χαροποιεί τον Γεωργιανό τεχνικό οποίος βλέπει σιγά σιγά το παζλ να ολοκληρώνεται.

Ο αγγλικός σύλλογος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Ντάρμπισιρ, ο οποίος πίεζε για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αναμένεται να φοράει την "ερυθρόλευκη" φανέλα για τέσσερα χρόνια με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 600.000 ευρώ.

Το δεύτερο μέτωπο που έκλεισε ο Ολυμπιακός ήταν αυτό του παρτενέρ του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν κίνηση ματ με τον Μέλμπεργκ. Οι πρωταθλητές πήραν το ΟΚ της Γιουβέντους για τον Μέλμπεργκ, ενώ ήρθαν σε συμφωνία και με τον Σουηδό, ο οποίος αποτελούσε στόχο και του Παναθηναϊκού.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να σταλθεί στην "ερυθρόλευκοι" ΠΑΕ ένα χαρτί με το οποίο θα επισημοποιηθεί και η συνεργασία των δύο πλευρών. Αυτό αναμένεται να γίνει το αργότερο μέχρι το πρωί της Παρασκευής, ενώ αμέσως μετά ο Ολυμπιακός θα βγάλει ανακοίνωση, όπως ακριβώς έγινε και με τον Ντάρμπισιρ.

Η ανακοίνωση:
"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν, για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ματ Ντάρμπισιρ".

Ξεκινούν τα βάσανα για τους παίκτες...

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στον Αγ. Ι. Ρέντη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο (η οποία θα είναι κλειστή τόσο για τον κόσμο όσο και για τους δημοσιογράφους). Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από ιατρικό και εργοφυσιολογικό έλεγχο. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο, 20 Ιουνίου με την πρωινή στις 09.00 και την απογευματινή στις 19.30 ενώ την Κυριακή, θα υπάρξει μόνο πρωινή προπόνηση στις 09.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: