Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αλέφαντος για Λέτο: Θα κάνει «όργια» στο ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Άκρως κολακευτικά είναι τα σχόλια του Νίκου Αλέφαντου για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ασχέτως ο Αργεντινός άσος λογίζεται πλέον ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο πεπειραμένος τεχνικός μίλησε για τον 23χρονο άσο στον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη και τη στήλη του «Α-Ω» της εφημερίδας «ΦΩΣ», σχολιάζοντας:

«”Όργια” θα κάνει στο ΟΑΚΑ ο Λέτο και θα παίρνει μόνος τους τις μεσαίες και μιρκομεσαίες ομάδες. Θα εξαρθρώσει τις άμυνες αυτών των αντιπάλων του Παναθηναϊκού! Έχει μαγικά ντρίπλα, καταπληκτική επιτάχυνση, ξέρει πολλά-πολλά καντάρια μπάλα και είναι μόλις 24 ετών. Νεότατος, φυσικά και με την ανάλογη αντοχή, όχι για να τον αλλάζει ο Βαλβέρδε από το 60ο λεπτό, οπότε έβγαινε έξω και κλότσαγε τα πλαστικά μπουκαλάκια.

Στο ένας με έναν είναι ασυναγώνιστος, δεν αντιμετωπίζεται! Πρέπει να του βάλεις τρεις για να τον κλείσουν. Πιστεύω ότι τα τελευταία 15-20 χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάλογο, ισάξιο επιθετικό. Είναι φαντεζί κυνηγός, διαθέτει στοιχεία από το παιχνίδι του Κριστιάν Ρονάλντο».

«Στην κόντρα επίθεση, είναι “αέρας”»

Στη συνέχεια ο Νίκος Αλέφαντος σχολίασε τις μεταγραφές των Κατσουράνη και Σισέ:

«Εννοείται ότι είναι πολύ καλός παίκτης ο Κατσουράνης και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη νέα του ομάδα. Μεγάλος παίκτης και ο Σισέ. Ναι μεν ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, αλλά στην κόντρα επίθεση είναι “αέρας”, σημειώνει και γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: