Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Έρχεται κι’ άλλο «μπαμ»

Έρχεται κι’ άλλο «μπαμ»

Το μεταγραφικό «σαφάρι» συνεχίζεται για τον Άρη. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν αποκτηθεί τέσσερις «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές αξίας, αλλά και δύο νεαροί πάνω στους οποίους ο Άρης επένδυσε για το μέλλον. Αν όμως βασιστούμε στα λεγόμενα των διοικούντων της ΠΑΕ Άρης και δη του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη, οι «κίτρινοι» θα προβούν σε άλλες τέσσερις κινήσεις ενίσχυσης. Αν εξαιρέσουμε βέβαια τον Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος είναι μέσα στους τέσσερις και θεωρείται «κλεισμένος», τότε απευθείας μιλάμε για άλλους τρεις.
«Θα αποκτηθούν παίκτες βασικοί για την ενδεκάδα», φέρεται να λέγεται στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και αυτό είναι το σίγουρο. Δεδομένο θα πρέπει παράλληλα να θεωρείται και η απόκτηση του τερματοφύλακα. Οι επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους στην συγκεκριμένη θέση είναι πολλές και συνεχίζονται καθημερινά, μέχρις ότου βρεθεί ο κατάλληλος, μιας ο Ιομάρ Μαζίνιο επιθυμεί την απόκτηση ενός πορτιέρο ισάξιου του Μιχάλη Σηφάκη. Από’ κει και πέρα, οι πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για την απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται… μπροστά, σε ρόλο μέσο επιθετικού.
Αυτό που θέλουν και επιθυμούν οι «κίτρινοι» είναι ακόμα μία μεταγραφή… αεροδρομίου, θέλοντας με την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ της νέας χρονιάς. Οι πληροφορίες θέλουν ο Άρης να μιλάει μ’ έναν ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.
Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση και με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας γιατί πολύ απλά την δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του Ιομάρ Μαζίνιο αριθμεί περί τους 24 ποδοσφαιριστές. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα γίνουν ακόμα τέσσερις κινήσεις, είναι δεδομένο ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν. Οι συζητήσεις με τους εν λόγο ποδοσφαιριστές αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Πηγη Μετροσπορ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.