Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Φαρλαλής-Θα γίνουν βελτιώσεις...

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο κ. Γιώργος Φαρλαλής, μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και μίλησε για το κλιμάκιο της Uefa που επισκέφτηκε σήμερα την Τούμπα για να δώσει την άδεια να γίνουν ευρωπαϊκοί αγώνες, ο κ. Φαρλαλής τόνισε ότι όλα πήγαν καλά και θα γίνουν κανονικά οι αγώνες στην Τούμπα ενώ όλες οι βελτιώσεις θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Αύγουστο και ο κόσμος δεν θα ταλαιπωρείται κατά την είσοδο του

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Φαρλαλής και μίλησε για την επίσκεψη του κλιμακίου της Uefa, που έλεγξε την καταλληλότητα της Τούμπας για την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων
Από την αρχή ο κ. Φαρλαλής ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός και τόνισε :
«Όλα πήγαν μια χαρά, ήρθαν σήμερα οι άνθρωποι της Uefa και έλεγξαν το γήπεδο, είδαν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες, τα αποδυτήρια, τα πάντα. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα, μας έκαναν φυσικά ορισμένες παρατηρήσεις για βελτιώσεις και όλα θα γίνουν όπως πρέπει»
Συνεχόζοντας, ο κ. Φαρλαλής ανέφερε επίσης :
«Για παράδειγμα, θα γίνει ειδικός χώρος στην Θύρα 3 για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και θα δημιουργηθεί και ειδική τουαλέτα επίσης. Επίσης, θα δημιουργήσουμε ένα ιατρείο για τους φιλάθλους στην Θύρα 1, νομίζουμε κι εμείς ότι ήταν απαραίτητο να γίνουν αυτά. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ανησυχεί, θα γίνουν κανονικά οι ευρωπαϊκοί αγώνες στην Τούμπα, υπάρχουν βέβαια καλύτερα γήπεδα από το δικό μας αλλά υπάρχουν και χειρότερα, εμείς ως διοίκηση θα κάνουμε ότι απαιτείται για να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Η επιτροπή που ήρθε σήμερα έκανε κάποιες παρατηρήσεις και στον 1ο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, ο παρατηρητής θα ελέγξει αν έχουν γίνει οι βελτιώσεις και θα δοθεί το τελικό ΟΚ για τους αγώνες των ομίλων στην συνέχεια. Σήμερα έλεγξαν σχολαστικά τα πάντα, μας επεσήμαναν αυτά που έπρεπε και όλα θα πάνε καλά»
Εκτός από τις απαιτήσεις της Uefa, ο κ. Φαρλαλής μίλησε και για ορισμένες άλλες βελτιώσεις που αποφάσισε να κάνει η διοίκηση της ομάδας ώστε να μην επαναληφθεί φέτος η ταλαιπωρία του κόσμου του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας :
«Εκτός από τους ανθρώπους της Uefa και εμείς ως διοίκηση έχουμε κάνει πολλές φορές αυτοψία στο γήπεδο και έχουμε εντοπίσει όποιες αδυναμίες υπάρχουν, και πρόσφατα ακόμη μαζί με τον κ. Γκαγκάτση κάναμε μια βόλτα γύρω από το γήπεδο και πήραμε ορισμένες αποφάσεις. Στην Θύρα 4 υπήρχαν πέρυσι 2 σημεία προελέγχου και 4 τουρνικέ ενώ από φέτος θα υπάρχουν 8 σημεία προελέγχου και 6 τουρνικέ. Στόχος είναι φυσικά να αποφύγουμε τους τζαμπατζήδες, έτσι περιφράχθηκε ο χώρος έξω από την Θύρα 4 και από φέτος θα είναι ανοιχτή και η Θύρα 4Α, φυσικά πάλι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θελήσουν να προκαλέσουν προβλήματα αλλά λαβαίνουμε τα μέτρα μας και για αυτό. Συνεχίζοντας να σας πω ότι στις Θύρες 5-6 θα μπουν άλλα 2 τουρνικέ επιπλέον και φέτος θα υπάρχουν επίσης 2 διπλά τουρνικά στις Θύρες 7-8, που πέρυσι δεν είχαν ενώ, στις ίδιες Θύρες, έγινε και περίφραξη του χώρου. Όλα αυτά θα είναι έτοιμα στο 1ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας και έτσι θα αποφύγουμε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία των φιλάθλων»

Δεν υπάρχουν σχόλια: