Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τα... γύρισε ο Φάμπρεγας


Ο αρχηγός της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας Την πλήρη αφοσίωσή του στην Αρσεναλ δήλωσε ο Σεσκ Φάμπρεγας, αλλάζοντας γραμμή πλεύσης, μετά τα σχόλιά του για την αδυναμία των Λονδρέζων να κατακτήσουν τρόπαια τα τελευταία χρόνια και για την υποστήριξη των γονέων του στην περίπτωση που ο ίδιος έπαιρνε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Αρσεναλ φέρεται να δήλωσε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης ότι η έλλειψη τίτλων δείχνει την «ανικανότητα» της ομάδας και ότι «οι γονείς μου θα καταλάβαιναν αν υπέγραφα στη Ρεάλ Μαδρίτης».

«Φαίνεται ότι κάθε φορά που μιλάω σε μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας, τα λόγια μου επιστρέφουν στην Αγγλία, δημιουργώντας ερωτηματικά για το μέλλον μου», σχολίασε ο Φάμπρεγας. «Ετσι, αν κάποιος δεν έχει σαφή εικόνα για τις απόψεις μου, ας ξεκαθαρίσω ότι είμαι δοσμένος με όλη μου την ψυχή στην Αρσεναλ και το μέλλον μου είναι σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο.

Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε κατακτήσει κανέναν τίτλο τα τέσσερα τελευταία χρόνια και ναι, είμαι θυμωμένος γι� αυτό, αλλά αυτός ο θυμός πηγάζει από τη βαθιά επιθυμία να κερδίσω τρόπαια με την Αρσεναλ. Νοιάζομαι γι� αυτή την ομάδα και πιστεύω σε αυτήν», κατέληξε ο Ισπανός διεθνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: