Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ρήξη στις σχέσεις Βιτόλο- Σανταντέρ

Ρήξη στις σχέσεις Βιτόλο- Σανταντέρ

Ένα καινούργιο επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο καθημερινό σίριαλ του Βίκτορ Βιτόλο και την προοπτική της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός χαφ, είναι, ή τουλάχιστον έτσι εμφανίζεται, απογοητευμένος από την ομάδα του την Σανταντέρ, που δεν τον αφήνει ελεύθερο και δεν του δίνει οφειλές από τις διαφορές συμβολαίων που έχουν προκύψει και η υπομονή του εξαντλείται.
Όμως δεν μπορεί να κάνει και πολλά γιατί απλά έχει συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου και οποιαδήποτε αντίδραση του, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο για τον ίδιο και την καριέρα του. Έτσι προσπαθεί μέσω του μάνατζερ του να λύσει την διαφορά και να γεφυρώσει ένα «χάσμα» που φαίνεται πως βαθαίνει διαρκώς.
Σύμφωνα με κάποιες εικασίες από την Ισπανία, ο παίκτης σκέφτεται ακόμα και να κινηθεί δικαστικά για να πάρει τις οφειλές του, αλλά πάλι ούτε αυτό του εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και δράσης. Περισσότερο όμως ενοχλεί τον Ισπανό ποδοσφαιριστή το γεγονός, ότι η Ρασίγκ Σανταντέρ δεν έχει αποφασίσει για την τύχη του και τον αφήνει να αγωνιά για το που θα συνεχίσει σ’ αυτόν τον μοναδικό χρόνο δέσμευσης του, αφού το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ελεύθερος να διαλέξει την ομάδα της αρεσκείας του και τον τρόπο που θα αξιοποιήσει την καριέρα του. Κι αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μπορεί ο ίδιος να προετοιμαστεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αφού ο ΠΑΟΚ που τον περιμένει ξεκινάει από την προσεχή Δευτέρα τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις όλων των παικτών. Σύμφωνα μάλιστα με όσα κυκλοφορούν ο μάνατζερ του Ισπανού, Θούρο Κρέσπο Ράφαελ Αντρέ προσπαθεί εδώ και καιρό να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Σανταντέρ, Πέρνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Βίκτορ Βιτόλο με την υπάρχουσα κατάσταση δεν μπορεί να είναι ο άμεσος και απευθείας διαπραγματευτής του εαυτού του. Αυτό θα μπορεί να το κάνει από την 1η Ιανουαρίου και χωρίς να έχει δικαίωμα υπογραφής. Απλά να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του. Ως τότε όμως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει, παρά μόνο να ελπίζει σε μια σύντομη αποκρυστάλλωση των λεπτομερειών που δεσμεύσουν τον παίκτη με την Ρασίγκ Σανταντέρ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτό το άρθρο υπάρχει και στο site του metrosport, ούτε καν την φωτογραφία δεν αλλάξατε. Τουλάχιστον θα μπορούσατε να αναφέρετε ότι το πήρατε από εκεί ... Ντροπή. (Καλοπροαίρετη κριτική κάνω καλή συνεχεία).