Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Νέα για βόλλευ (Ευρωπαϊκό λιγκ)

Με πολλά προβλήματα υποδέχεται στη Λαμία αύριο (20.30) και το Σάββατο (19.00) η εθνική Ανδρών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας, για την τέταρτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Ο Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει αρκετούς νέους παίκτες, παραδέχτηκε ότι πλέον οι στόχοι είναι περιορισμένοι, ενώ τόνισε ότι επιθυμία του είναι να απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο ωραίο θέαμα.

Μιλώντας για τις δύο αναμετρήσεις με τα «πάντσερ», ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Εξαιτίας των πολλών προβλημάτων με τραυματισμούς, οι στόχοι μας είναι περιορισμένοι. Απώτερος σκοπός μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στη Λαμία έχουμε έρθει με μία ομάδα αποτελούμενη από νέους, αξιόλογους παίκτες, αλλά και πιο έμπειρους. Ελπίζω ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να διασκεδάσει».

Ο πασαδόρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Σάκης Ψάρρας σχολίασε από την πλευρά του: «Ως αθλητές, ερχόμαστε συχνά με τις ομάδες μας στη Λαμία, η οποία ξέρουμε ότι διαθέτει πολύ ζεστό κοινό. Αυτό αποτελεί κίνητρο για εμάς και ελπίζουμε ο κόσμος να μας τιμήσει με την παρουσία του. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο».

Την πρωτοπόρο Σερβία υποδέχεται η εθνική Γυναικών

Τη Σερβία θα αντιμετωπίσει αύριο (18:30) και το Σάββατο (17:00) η εθνική Γυναικών στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Αναφερόμενος στις επικείμενες αναμετρήσεις με τις Σέρβες, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Οικονομίδης, σχολίασε: «Ξέρουμε ότι ο κόσμος αγαπάει το άθλημα και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο, αν και θα αντιμετωπίσουμε μία από τις υπερδυνάμεις του παγκοσμίου βόλεϊ, έχοντας απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και της προτεραιότητας που έχουμε δώσει στους Μεσογειακούς Αγώνες».

Από την πλευρά της, η Σοφία Δρούγκα υπογράμμισε: «Η Σερβία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: