Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αρης-Προβληματισμός για τις αποδεσμεύσεις


Ρεγκέιρο και Λέμπο πανηγυρίζουν Οι διοικούντες προβληματίζονται για το θέμα των αποδεσμεύσεων ποδοσφαιριστών. Πρώτος στη λίστα είναι Ρεγκέιρο που έχει υψηλό συμβόλαιο. Υπάρχουν ακόμη οι Βλοντάρτσικ, Σιστόν, Λέμπο, που έχουν ένα χρόνο συμβόλαιο με τους "κίτρινους".

Η περίπτωση του Ρεγκέιρο είναι πιο δύσκολη, αφού δεσμεύεται για τα επόμενα τρία χρόνια και αναζητείται ομάδα που θα τον αγοράσει. Ο Κόκε είχε μια πρόταση από τη Μάλαγα, αλλά, ήταν μικρή, ο Ρεγκέιρο, καλό θα ήταν να αποσπάσει κάτι καλύτερο από την μεταγαρφική αγορά στην οποία το όνομά του παίζει αρκετά δυνατά με τους υπεύθυνους του Αρη να αναζητούν λύσεις προκειμένου να ξαλαφρώσουν το ρόστερ και το μπάτζετ.

Η ρήτρα των 900 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σανέλ Γιάχιτς δεν είναι ένα ποσό που θα "φρέναρε" μια εύρωστη -οικονομικά- ομάδα να τον αποκτήσει. Στον Αρη φαίνεται να εκτιμούν τις δυνατότητες του διεθνή Βόσνιου και επιλέγουν να του προτείνουν την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιάχιτς θα έχει σύντομα στα χέρια του μια πρόταση που θα του δίνει τη δυνατότητα να καθορίσει το μέλον του και να παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Κουλουχέρης: "Στόχος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο"
"Πάντα κάθε ξεκίνημα μιας νέας σεζόν είναι μια νέα πρόκληση για όλους τους παίκτες, η ομάδα θέτει νέους στόχους και πρέπει να εκπληρωθούν. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά και πραγματικά ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να αρχίσει η δουλειά. Βλέπω επίσης ότι έγιναν πολύ καλές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας και ελπίζω όλοι μαζί να μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει", ανέφερε ο Ευθύμης Κουλουχέρης.

Ερωτηθείς για τις κινήσεις της διοίκησης, ο Κουλουχέρης απάντησε: "Είναι πολύ καλό για κάθε ποδοσφαιριστή να βλέπει ότι η διοίκηση ενισχύει σημαντικά την ομάδα, ξέρει ότι η διοίκηση ανεβάζει τον πήχυ και θέτει υψηλούς στόχους. Πιστεύω ότι τέτοιες κινήσεις ενισχύουν το αίσθημα ευθύνης όλων των παικτών και θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

Όταν του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο Ευθύμης Κουλουχέρης τόνισε: "Ο κόσμος του Αρη είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας, πραγματικά όλοι οι παίκτες ανυπομονούμε να έρθει η ώρα για να παίξουμε πάλι μπροστά τους. Η ομάδα ανήκει στον κόσμο της και θα τα δώσουμε όλα φέτος για να του δώσουμε χαρά, φτάνοντας την ομάδα ψηλά".

Τέλος, μιλώντας για τους στόχους στην επόμενη σεζόν, ο Ευθύμης Κουλουχέρης ανέφερε τα εξής: "Σίγουρα θα είναι μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, ήταν αποτυχία η μη έξοδος μας στην Ευρώπη μετά από 2 συνεχόμενες χρονιές που είχαμε συμμετοχή στο κύπελλο UEFA, έτσι πρώτος στόχος νομίζω θα είναι η εξαφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ομάδα φέτος έχει ανέβει επίπεδο πιστεύω και έτσι ένας άλλος στόχος θα είναι η κατάκτηση ενός τίτλου γιατί πραγματικά ο Αρης το έχει ανάγκη αυτό. Φυσικά θα πρέπει να προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι έως την κατάκτηση των στόχων, δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, μόνο δουλειά από όλους".

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τον προβιβασμό στην επαγγελματική ομάδα του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου και του Θωμά Γραικού από τα τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη, του εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη και του Υπεύθυνου Σκάουτινγκ της ΠΑΕ Θόδωρου Δαλκίδη.

Ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος έχει γεννηθεί στις 9-1-1991, έχει ύψος 1.84 και είναι 76 κιλά. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Ο Θωμάς Γραικός έχει γεννηθεί στις 18-4-1991, έχει ύψος 1.71 και είναι 65 κιλά. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων τους οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές μιλώντας στο arisfc.gr επεσήμαναν την μεγάλη τους ικανοποίηση για τη νέα σελίδα στην καριέρα τους. Αρχικά ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήταν άτι που το ήθελα πάρα πολύ και πλέον ξέρω πολύ καλά ότι αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες, ώστε να αποδείξω ότι άξιζα αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται". Από την πλευρά του ο Θωμάς Γραικός σημείωσε: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα βρεθώ στην επαγγελματική ομάδα του ΑΡΗ. Για μένα είναι ότι καλύτερο και ξέρω ότι έχω πολύ δουλειά μπροστά μου ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και μου δίνουν το δικαίωμα στο όνειρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: