Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Αγγλικά σενάρια για Ατρόμητο-Κάμπελ



Ο Σολ Κάμπελ της Πόρτσμουθ Ο Ατρόμητος φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σολ Κάμπελ, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Αυτό αναφέρουν την Πέμπτη αγγλικά δημοσιεύματα και μάλιστα τονίζουν ότι ο παίκτης το σκέφτεται σοβαρά, για να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση της ΠΑΕ του Περιστερίου.

Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ο 35χρονος παίκτης της Πόρτσμουθ, θέλει να κλείσει την μεγάλη του καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού και για την ώρα φαντάζει ιδανική για τον ίδιο η πιθανότητα να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και αυτοί που λένε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει η μεταγραφή, κυρίως γιατί ο παίκτης έχει πολύ υψυλό κασέ και ο Ατρόμητος δεν μπορεί να το καλύψει.

Εκτός όμως από τον Ατρόμητο, για τον παίκτη ενδιαφέρονται ακόμα οι Φενέρμπαχτσέ, Βασιλεία, Σεντ Ετιέν και Αστον Βίλα, κάτι που αν ισχύει, τότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την απόκτησή του.

Ο Κάμπελ ξεκίνησε την καριέρα του από την Τότεναμ και μετά από εννέα χρόνια μετακόμισε στην Αρσεναλ. Πανηγύρισε ντάμπλ το 2002 και πρωτάθλημα το 2004, ενώ πήρε κύπελλο το 2003 και το 2005. Φυσικά είναι διεθνής και έχει αγωνιστεί και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε την Πέμπτη την ακόλουθη ανακοίνωση: "Οριστικοποιήθηκε σήμερα η μετάβαση του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο Dolce της πόλης Bad Nauheim, 35 χλμ. από τη Φρανκφούρτη, που αποτέλεσε τη βάση της εθνικής Σαουδικής Αραβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα μεταβούν στη Γερμανία μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Η αποστολή θα ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη στις 24 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι την 1η Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής και της προετοιμασίας στο Bad Nauheim ο Ατρόμητος θα δώσει και φιλικά παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: