Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ντουμπέ: "Εχω πρόταση από την Λάρισα"


Ο Ζεάν Ζοέλ Περιέ Ντουμπέ Μία ημέρα μετά την επιβεβαίωση του Κώστα Πηλαδάκη, ότι η Λάρισα ενδιαφέρεται για τον Φένεχορ οφ Χέσελινγκ της Σέλτικ, ένας ακόμα παίκτης που αγωνίζονταν στην ομάδα της Σκωτίας, αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Καμερουνέζο Ζαν Περιέ Ντουμπέ.

Ο παίκτης ενημερώθηκε από την Σέλτικ ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Τόνι Μόουμπρεϊ για την νέα περίοδο. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία τονίζει τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε από τον προπονητή του. Παράλληλα όμως, λέει ότι θέλει να επιστρέψει στην εθνική Καμερούν και θέλει να πάει σε ομάδα που θα παίζει.

Ετσι αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση από την Λάρισα για να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας, αλλά και από την Ντούισμπουργκ. Ομως ο ίδιος θα επιθυμούσε να συνεχίσει στην Γαλλία, προκειμένου να μπορέσει πιο εύκολα να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της Λάρισας, ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της μέχρι το 2011 με τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Ο 30χρονος αμυντικός - που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2005 - συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: