Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΙΑΚΟΜΠ-ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΤΛΕΥ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Αύριο στις 16:45 θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή ο ρουμάνος επθετικός Βίκτορας Γιάκομπ.Ο Γιάκομπ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει δυετές συμβόλαιο με τους κυανόλευκους.Από Τρίτη θα βρίσκεται στην Θεσ/νίκη και ο Μάουρο Μιλάνο για να υπογράψει και αυτός δυετές συμβόλαιο αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.Οαο αναφορά την περίπτωση του Πόλ Χάρτλευ οι κυανόλευκοι αναμένουν αν όχι σήμερα αλά μέχρι την Κυριακή την απάντηση του διεθνή μέσου.Σύμφωνα με χθεσινοβραδινό δημοσίευμα του Skysports.com, ο Ηρακλής έχει πολλές ελπίδες να εντάξει στο δυναμικό του τον Πολ Χάρτλεϊ, η απάντηση του οποίου στην πρόταση των «κυανόλευκων» για διετές συμβόλαιο αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως«ο Σκωτσέζος μέσος εντυπωσιάστηκε τόσο από τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα όσο και από τη Θεσσαλονίκη, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του».Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί όμως να μη σημαίνει και τίποτα.Υπάρχουνε ακόμα τρείς περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Ηρακλή,πρόκειται για 2 αργεντίνους στόπερ ένας εξ'αυτών είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και ένας περιφερειακός επιθετικός(δεν είναι Οκκάς).Για την θέση του κεντρικού αμυντικού ο Ηρακλής σκοπεύει να σπαταλήσει αρκετά χρήματα ώστε να ''οχυρωθεί καλά το κέντρο άμυνας.Ο Γηραιός έχει συζητήσεις με αργεντίνο στόπερ που έχει περάσει και από Ευρώπη και αν αποκτηθεί θα κάνει αίσθηση.Οι κυανόλευκοι δεν έχουνε στο στόχαστρο μόνο την περίπτωση του συγκεκριμένου αργεντίνου στόπερ αλλά και ενώς ακόμα λατινοαμερικάνου που είνα κάτι σαν εναλακτική λύση.Προτάθηκε και ένα μεγάλο όνομα στην θέση του κεντρικού αμυντικού πρόκειται για τον διεθνή Αγγλο αμυντικό Σόλ Κάμπελ αλλά τα χρήματα που ζητάει είναι απαγορευτηκά για τον Ηρακλή.
Σαρμπέλ Τουμα-συνέντευξη στο ράδιο(Αθλητικό Μετρόπολις)
Ο Σαρμπέλ Τουμά μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την απόφαση του να έρθει στον Ηρακλή λέγοντας αρχικά: «Είναι μία όμορφη χώρα η Ελλάδα, έχω έρθει δύο φορές και μου αρέσει. Ανυπομονώ να παίξω στον Ηρακλή, είμαι ενθουσιασμένος από την απόφαση μου. Είχα έρθει πριν μερικές ημέρες για διακοπές, έχω τον φίλο μου Κώστα Λουμπούτη και ήταν πολύ ωραία. Μίλησα και με τους ανθρώπους του Ηρακλή».Για το αν γνωρίζει τον Όλεγκ Προτάσοφ είπε: «Ξέρω τον Ολέγκ Προτάσοφ γιατί είχε μία σπουδαία καριέρα, τον θυμάμαι από το 1988 όταν και αγωνίζονταν στην ΕΣΣΔ. Ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης και θέλω να συνεργαστώ μαζί του.Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να δώσω χαρές στους φιλάθλους μας. Ανυπομονώ να έρθω και να παίξω στην ομάδα του Ηρακλή» ενώ για την παρουσία του στην Γκλάντμπαχ είπε: «Είχα προτάσεις από την Ισπανία και την Ολλανδία αλλά προτίμησα την Γκλάντμπαχ γιατί με ήθελε ο προπονητής. Αλλά άργησα να πάω και έμεινα πίσω στην ομάδα, μετά είχα ορισμένους τραυματισμούς και εκείνη την περίοδο έρχονταν οι νίκες. Όταν μία ομάδα κερδίζει δεν μπορείς να αλλάζεις την ενδεκάδα. Φέτος άλλαξε ο προπονητής, ο καινούργιος δεν ήθελε τόσους παίκτες στην ίδια θέση και ήμουν άτυχος γιατί έκανα μία επέμβαση και δεν μπόρεσα να δείξω τις δυνατότητες μου. Έχω λοιπόν μεγαλύτερο κίνητρο να δείξω τι μπορώ να κάνω.
Συνέντευξη Πάρντο στην εφημερίδα''ΕΞΕΔΡΑ''
Το όνομά σου το ακούσαμε πολλές φορές για τον Ολυμπιακό.
«Από πέρυσι άκουγα και εγώ ότι θα έρθω και το ήθελα πάρα πολύ. Όμως συνέβησαν μερικά πράγματα στον Ηρακλή και απλά… δεν με άφησαν να έρθω».

Είναι αλήθεια ότι πίεσες την Ραπίντ για να μεταγραφείς στον Ολυμπιακό;
Την πρώτη χρονιά που ήρθα στην Ελλάδα και τον Ηρακλή, το όνειρό μου ήταν να παίξω ένα χρόνο στην ομάδα και μετά να πάω στον Ολυμπιακό. Τελικά το πέτυχα».

Αυτά δήλωσε ο Ούρκο Πάρντο και έρχονται ως συμπλήρωμα των δηλώσεων που είχε κάνει προ μηνών ο γενικός διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Χρυσικόπουλος, περί πιέσεων που ασκήθηκαν στην ΠΑΕ Ηρακλής για να παραχωρήσει τον Ισπανό, αλλά εκείνη προτίμησε να τον πουλήσει στη Ραπίντ.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Σε πολύ καλούς ρυθμούς κινείται η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ηρακλή, για τη νέα σεζόν. Εως τις 6 Ιουλίου, μάλιστα, ισχύει και έκπτωση 10% για τους κατόχους διαρκείας της περσινής περιόδου. Οσον αφορά στην οικογενειακή κερκίδα, η κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν αποκλείεται να εξαντληθούν τα εισιτήρια έως τις 6 Ιουλίου, οπότε και θα μπορούν να αγοράσουν νέοι κάτοχοι.
*Προτάθηκε ο βραχύσωμος διεθνής Αγγλος κεντρικος αμυντικός Σόλ Κάμπελ αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε λόγο οικονομικών θεμάτων.
*Η αλήθεια είναι οτι ο Ηρακλής παλεύει να φέρει 2 ηχηρά ονόματα σε άμυνα και επίθεση!Ακόμα και οι εναλακτικές είναι δυνατές λύσεις στις δυο αυτές θέσεις που προαναφέραμε.
*Πολλά μπλόκ των οπαδών της Σέλτικ μιλάνε ειρωνικά για το θέμα Χάρτλευ στην Ελλάδα.Ενα από αυτα έλεγε:Πάει για τα τελευταία χρήματα.Απ'οτι βλέπουμε οι οπαδοί των ''καθολικών'' είναι εκνευρισμένοι από την μη ανανέωση συμβολαίου του παίκτη.Υπάρχειμια περίπτωση η Σέλτικ να επανέλθει με πιοβελτιωμένη οικονομικά πρόταση ?
*Ο Τούμα είναι πολύ καλός παίκτης και αγωνίζεται και στις δυο πλευρές των χαφ.Είναι ένα πολύ καλό χαφ με επιθετικές τάσεις και έχει την ευχέρεια στο σκοράρισμα.
*Ολα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσουν στον Ηρακλή ο Βούκοβιτς, ο Κομβολίδης και ο Μπούρμπος.Απο εβδομάδα νεότερα για το θέμα των αποδεσμεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: