Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Πάει για Κάλστρομ

kallstrom.jpgΗ απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ έχει ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού που ρίχνουν το βάρος τους στη σκανδιναβική αγορά. Επόμενος μεγάλος στόχος ο Κιμ Κάλστρομ για τον οποίο στάζει μέλι ο Τιμούρ Κεστπάγια. Ο άσος της Λιόν αποτελεί την πρώτη επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά στο λιμάνι.

«Εγώ αυτόν θα ήθελα στον Ολυμπιακό. Αν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει αυτός ο παίκτης, δεν θέλω κανέναν άλλο για την μεσαία γραμμή και την αριστερή πτέρυγα», έλεγε ο Κετσπάγια στην πρόσφατη σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, με την παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Σουηδού μέσου στον Ολυμπιακό. Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζουν ότι η Λιόν τον παραχωρεί με αντάλλαγμα 6-7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι να έρθει στη χώρα μας, ειδικά από την στιγμή που θα βρει στον Ολυμπιακό τον συμπατριώτη του Μέλμπεργκ.

Από εκεί και πέρα έντονα ακούγεται και το όνομα του Μαρκ Γκονζάλες. Παρόλα αυτά η τιμή του Χιλιανού άσου είναι απλησίαστη. Η Μπέτις που έχει τα δικαιώματά του τον κοστολογεί περίπου στα 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ η ισπανική ομάδα δεν φέρεται διατεθειμένη να συζητήσει το θέμα δανεισμού ή συνιδιοκτησίας του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: