Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

«Κερασάκι» με… 10αρι

parasxos.jpgΟ Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο έγινε χθες το απόγευμα και με τη… βούλα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα 2 χρόνια, -αφού οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν 100% «καθαρές»- και πλέον η προσοχή της γιαννιώτικης ομάδας στρέφεται στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου.

Ήδη οι Γιαννιώτες έχουν προχωρήσει σε 15 μεταγραφικές κινήσεις και θέλουν να... κλείσουν τον ήδη πετυχημένο κύκλο τους με έναν παίκτη, ο οποίος θα κάνει τη... διαφορά στη μεσαία γραμμή και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Βραζιλιάνου με κοινοτικό διαβατήριο, Βάντερσον Σκαρντοβέλι (αριστερός μπακ), ο οποίος «έπεισε» τον Γιώργο Παράσχο στο διάστημα της δοκιμής του.

Χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης επισκέφθηκε το Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων, προκειμένου να δει την πορεία των βελτιωτικών έργων. Μαζί του ήταν ο Νομάρχης Ιωαννίνων Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος διαπίστωσε ιδίοις όμμασι πως οι εργασίες προχωρούν βάσει του σχεδιαγράμματος και θα έχουν τελειώσει πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: