Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

«Οσο πιο ψηλά γίνεται»

xatzivrettas-dikoudis.jpgΟ Νίκος Χατζηβρέττας και ο Δήμος Ντικούδης θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά με την φανέλα του Αρη και θέλουν να φτάσουν τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι δύο Ελληνες παίκτες μίλησαν και για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο.



Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Ποιοι είναι οι λόγοι που επιλέξατε τον Αρη για τη συνέχιση της καριέρας σου;

Ντικούδης: Ο Αρης είναι μια ιστορική και δυνατή ομάδα. Ήθελα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ σε αυτή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτό πραγματοποιήθηκε. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση και θα βοηθήσουμε όλοι σε αυτή.

Χατζηβρέττας: Ο Αρης είναι μια ομάδα που ήθελα να παίξω. Είναι η ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε μπασκετικά. Έχει υψηλούς στόχους και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά θα προσπαθήσουμε να τους εκπληρώσουμε. Κοντά μας είναι η διοίκηση η οποία αποπνέει σταθερότητα και αξιοπιστία.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου φορώντας τη φανέλα με το Θεό του πολέμου στο στήθος;

Χατζηβρέττας: Θέλω να τα δώσω όλα από την πρώτη στιγμή ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην Ευρωλίγκα και στη συνέχεια σε μία καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ντικούδης: Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με αυτές του συλλόγου. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να μπούμε στους ομίλους της Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τι έχεις να πεις για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Αρη;

Ντικούδης: Οι φίλαθλοι του Αρη είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Το Αλεξάνδρειο είναι από τις πιο δύσκολες έδρες και όλοι θέλουν να αγωνίζονται σε αυτό το γήπεδο μπροστά σε αυτόν τον κόσμο.

Χατζηβρέττας: Θα είναι ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία να αγωνιστώ σε αυτό το ιστορικό γήπεδο μπροστά στους εκπληκτικούς φιλάθλους του Αρη. Η ατμόσφαιρα του Αλεξανδρείου είναι η καλύτερη στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πως νιώθεις που θα είστε και πάλι συμπαίκτες;

Χατζηβρέττας: Είμαι χαρούμενος που θα είμαστε και πάλι στην ίδια ομάδα με το Δήμο. Ήμασταν συμπαίκτες χρόνια στην Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται τη νέα χρονιά. Η αξία του Δήμου είναι πολύ γνωστή και η προσθήκη του αποτελεί μια σημαντική κίνηση για την ομάδα.

Ντικούδης: Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου η παρουσία του Νίκου στην ομάδα. Είμαστε συμπαίκτες και φίλοι πολλά χρόνια. Και το γεγονός ότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη θα βοηθήσει στη γρήγορη προσαρμογή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: