Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Τρέλα για Μπόκα και διαρκείας...


Στέλνουν μήνυμα οι φίλαθλοι του Αρη Τα εισιτήρια με τη Μπόκα έγιναν καπνός και τα «διαρκείας» πωλούνται πολύ πιο εύκολα πλέον για τον Αρη που θα σπάσει παλιότερα ρεκόρ. Υπολογίζεται ότι έχουν πουληθεί περισσότερα από 11 χιλιάδες «διαρκείας».

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιώργος Ελευθερούδης, διευκρίνισε ότι: «Στην ΠΑΕ Αρης και στα καταστήματα της ομάδας δεν υπάρχει ούτε ένα εισιτήριο. Επίσης να πληροφορήσω τον κόσμο της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν από την μπουτίκ της ομάδας όλα τα αναμηνστικά που υπήρχαν για τον αγώνα με την Μπόκα, την Δευτέρα πάντως θα προμηθευτούμε κι άλλα και η μπουτίκ θα είναι πάλι πλήρης με προϊόντα».

Και πρόσθεσε: «Να ξέρουν οι φίλοι της ομάδας που θα έρθουν στον αγώνα με την Μπόκα ότι οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν τον αγώνα καθώς θα υπάρχουν αρκετά χάπενινγκ. Επίσης, για λόγους ασφαλείας καθώς τα εισιτήρια θα έχουν εξαντληθεί και το γήπεδο θα έχει 100% πληρότητα, δεν θα επιτραπεί σε κανένα η είσοδος χωρίς εισιτήριο, ούτε στα μικρά παιδιά και αυτό είναι κάτι που το κάνει για πρώτη φορά η ΠΑΕ ’ρης. Λόγω επίσης της ζέστης που θα έχει εκείνη την εποχή θα υπάρχουν σε επιφυλακή 3 ασθενοφόρα ώστε να αποφύγουμε τα δυσάρεστα ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά, έχει φροντίσει για αυτό η διοίκηση της ομάδας».

Τέλος, σε ερώτηση για τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, ο κ. Ελευθερούδης είπε τα εξής : «Πρέπει να ξέρετε ότι κάρτες διαρκείας έχουν πάρει μόνο όσοι τις έχουν πληρώσει και είναι πάνω από 11.000. Σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται τα χορηγικά και τα ανταποδοτικά εισιτήρια που θα δοθούν (σε ραδιόφωνα κτλ), πιστεύω ότι τελικά θα έχουμε φέτος πάνω από 13.000 εισιτήρια διαρκείας. Είναι ένα νούμερο που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας και σίγουρα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκριση και την στήριξη τους στην νέα διοίκηση»

Το δεύτερο φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είναι να διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου δεν θα είναι με την Πάρμα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά με την Κιέβο Βερόνα. Η νεοφώτιστη ομάδα στο Καμπιονάτο έστειλε έγγραφο στην ΠΑΕ Αρης το οποίο ανέφερε πως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην Ελλάδα καθώς άλλαξε ο προγραμματισμός της.

Στο μεταξύ, ο αγώνας με τη Σιένα θα γίνει, στις 18.00 (ώρα Ελλάδος), στο Μπολζάνο, μπροστά σε περίπου 200 οπαδούς των «κίτρινων». Ένα διώροφο πούλμαν με μέλη του Super 3 ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη για το Μπολζάνο για να παρακολουθήσουν το φιλικό παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Εκτός όμως από τους οπαδούς της ομάδας το παιχνίδι θα παρακολουθήσει και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αρης με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη.

Στην Ιταλία θα βρεθεί και ο Ντάριο Φερνάντεζ. Ο Αργεντινός αναχωρεί για την Ιταλία και θα αρχίσει την σκληρή δουλειά από την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: