Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ο αποκλεισμός έφερε εξελίξεις...



Έρνστ Μίντεντορπ Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αποτελεί και επίσημα ο Ερνστ Μίντεντορπ. Ο Γερμανός προπονητής κρίθηκε υπεύθυνος για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa League από την άσημη Πέτροβατς. Η διοίκηση της Ανόρθωσης μετά από μαραθώνιες αποφάσισε να προχωρήσει στην αποδέσμευση του Γερμανού τεχνικού, μετά από μόλις 77 ημέρες (πρόσληψη στις 7 Μαΐου).

Αλλωστε, ήταν ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή είχαν κλονιστεί ανεπανόρθωτα μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό. Επίσης, έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου που τον αποδοκίμασε έντονα κατά την απογευματινή προπόνηση.

Η λιτή ανακοίνωση της Ανόρθωσης αναφέρει τα εξής:
Το εκτελεστικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στην σημερινή του συνεδρία αποφάσισε τον τερματισμό των συμφωνιών εργοδότησης των Ernst Middendorp και Nemanja Supic".

Τέλος και ο Νεμάνια Σούπιτς
Το Δ.Σ. της "Μεγάλης Κυρίας" αποφάσισε την διακοπή του συμβολαίου του Βόσνιου τερματοφύλακα. Ο λόγος που οδήγησε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης σε μία τέτοια απόφαση είναι παραπτώματα που, αφορούν αγωνιστικά θέματα αλλά και τη ζωή που έκανε εκτός γηπέδου! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα σημαντική λάθη στα οποία υπέπεσε στους αγώνες με την Πέτροβατς.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Γερμανός αμυντικός Αλτερ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες σαν επιλογή του Ερνστ Μίντεντορπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: