Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ηττα για τον Πανθρακικό από την Λιλ


Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου Ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στην Γαλλία. Η ομάδα της Κομοτηνής αντιμετώπισε την Λιλ και ηττήθηκε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε για την γαλλική ομάδα ο Ομπράνιακ στο 48ο και στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου χρησιμοποίησε 17 παίκτες και παρά την ήττα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, που παρά τις συνεχείς προπονήσεις και τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η σύνθεση του Πανθρακικού : Ρόκα (60' Βρονταράς), Βελάσκο (60' Αργυρίου), Τζόκιτς, Κλεμάν, Τροΐζε, Φαγιάρδο (60' Ντιαλό), Αρσενίεβιτς (60' Νουόκο), Μαρσελάο, Καπετάνος (46' Στόϊκος), Οράκ (70' Καζάκης), Μπουβάλ.

Η Λιλ αγωνίστηκε με τους: Μπουτέλ, Εμερσον (61' Ντεμπουσί), Μπεριά, Ραμί, Πλεστάν, Μαβουμπά, Χάζαρντ (73' Σερβινιό), Μπαλμόντ (77' Ντουμόντ), Καμπαγιέ (61' Τζεντού), Βιτέκ (61' Ντε Μέλο), Τουρέ (45' Ομπράνιακ).

Το πρωϊ του Σαββάτου ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει στις 11 (ώρα Ελλάδος την Αλγερινή Ούσμα. Την Κυριακή οι παίκτες θα κάνουν το ρεπό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: