Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Στη λίστα ο Φαν Μπρόνκχορστ!


Προτάθηκε ο ιπτάμενος Ολλανδός Ένα από τα κενά που έχουν εντοπίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, έχει να κάνει με την αριστερή πλευρά. Για την ακρίβεια, δεν θα έλεγαν όχι σε έναν αριστεροπόδαρο παίκτη που θα μπορούσε να παίξει όχι μόνο μπακ χαφ, αλλά και μέσα αριστερά. Οι πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν ότι προτάθηκε στους «πράσινους» ο Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.

Ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα, που πλέον βρίσκεται στο 34ο έτος της ηλικίας του. Ο Τεν Κάτε τον γνωρίζει πολύ καλά, μια και πέρα από την κοινή καταγωγή είχαν συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ασφαλώς, το αν θα γίνει η συγκεκριμένη κίνηση θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις και τις αποχωρήσεις από το «τριφύλλι». Ότι ακριβώς ισχύει και με την περίπτωση του δεξιού μπακ, όπου υπάρχει πάντα το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Ο Τεν Κάτε δεν θέλει να γίνει κάποια κίνηση πριν «αδειάσει» κάπως το ρόστερ. Έτσι, πρώτα θα ξεκαθαρίσει το ποιοι θα φύγουν από την ομάδα και μετά θα γίνει κουβέντα για πιθανή νέα κίνηση για δεξιά ή αριστερά. Όπως και να έχει, η υπόθεση κάποιας πιθανής μεταγραφής θα ξεκαθαρίσει μετά τα ματς με τη Σπάρτα Πράγας.

Όσον αφορά τους Τσέχους, έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Τέπλιτσε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός τους. Το παρών σε αυτό το ματς, έδωσε ο άμεσος συνεργάτης του Τεν Κάτε, Γκέραρντ Φαν Ντερ Λεμ. Και φυσικά έφυγε από το γήπεδο με χαμόγελα, παρακολουθώντας μια Σπάρτα χειρότερη από την περασμένη σεζόν όταν και ο Παναθηναϊκός την απέκλεισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: