Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Στο μικροσκόπιο του Σάντος η Βαλερένγκα


Ο Σάντος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ... Η Βαλερένγκα στο μικροσκόπιο του Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για την Ευρώπη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ήδη εξαντλήσει τον πρώτο γύρο στο εθνικό της πρωτάθλημα.

Για τη Βαλερένγκα, οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και ο Σάντος έχει... εμπσιτοσύνη στην εικόνα που αποκόμισε από τη νορβηγική αντίπαλο.

Αποφεύγει να μιλά για τη σίγουρη πρόκριση, ωστόσο, είναι απόλυτα βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μια αναμέτρησης που θα ανοίξει το δρόμο για την εποόμενη φάση του Europa League.

Ο Σάντος θα ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του είναι όσοι τον ακολούθησαν στα φιλικά της Ολλανδίας και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ξεχωρίσει τους ετοιμοπόλεμους για να τους εμπιστευθεί την αποστολή πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στηριχθεί στον Βιερίνια που είναι υπέρβαρος και θα πρέπει να κάνει δίαιτα, να ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και να επανέλθει στα επιθυμητά όρια αγωνιστικότητας, ώστε να ενσωματωθεί στην προπονήσεις.

Ο δεύτερος που αποκλείστηκε είναι ο Ιταλός, ο Μίρκο Σαβίνι. Κι αυτός δεν είναι ακόμη έτοιμος και θα πρέπει να τρέξει αρκετά για να προλάβει τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο Σαβίνι κρίθηκε ανέτοιμος λόγω φυσικής κατάστασης και θα μείνει μακριά από τις δύο αναμτρήσεις με την Βαλερένγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: