Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Αρχικά για αριστερό χαφ...


Ο Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού Δύο παίκτες ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια από τον Σωκράτη Κόκκαλη στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες το πρωί της Πέμπτης. Ο Γεωργιανός θέλει άμεσα ένα αριστερό χαφ και έναν επιθετικό, ωστόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είπε αυτές τις ημέρες οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για έναν ποδοσφαιριστή.

Προτεραιότητα θα δοθεί στον μέσο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μείνει μόνο με τον Σοϊλέδη από τα αριστερά και αν θα προλάβει ο Γκαλέτι να είναι έτοιμος, τότε η άλλη λύση είναι ο Ζαϊρί. Ο Γεωργιανός ξέρει πολύ καλά ότι ο νεαρός άσος και ο Μαροκινός δεν είναι ακόμα οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτή τη θέση.

Ο Μαρκ Γκονζάλες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Κετσπάγια και ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 4,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Μπέτις δεν δείχνει να κατεβαίνει από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε από την αρχή.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Μπέτις, Μανουέλ Λοπέρα σε επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο του Χιλιανού, του τόνισε ότι ο Γκονζάλες παραχωρείται και αύριο, αρεκεί μία ομάδα να δώσει το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ, "Η θέση της Μπέτις είναι ξεκάθαρη και το σίγουρο είναι πως δεν καταλαβαίνω από πιέσεις. Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε μεταγραφή στον Μαρκ αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Οποια ομάδα δώσει 6 εκατ. ευρώ θα πάρει τον Γκονζάλες με μεταγραφή την ίδια στιγμή. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να τον δώσουμε με λιγότερα".

Αν πάντως δεν προχωρήσει του Γκονζάλες, οι "ερυθρόλευκοι" θα στραφούν στις περιπτώσεις των Νενέ της Μονακό και Ομπράνιακ της Λιλ. Για τον τελευταίο έχει καλή άποψη τόσο ο Κετσπάγια, όσο και ο Νινιάδης, αλλά η γαλλική ομάδα ζητάει πέντε εκατομμύρια ευρώ. Για τον Νενέ που προέρχεται από καλή σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Εσπανιόλ, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: