Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Βιερίνια: «Ήρθε η ώρα της δικαίωσης»

vieirinia_goal_panthr.jpgΟριστικό τέλος την Δευτέρα στην υπόθεση Αντελίνο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος θα βρεθεί στα γραφεία της Πόρτο για να υπογράψει την λύση της συνεργασίας του. Προβάρει τα «ασπρόμαυρά» και ο Βίκτορ Βιτόλο που απελευθερώνεται από την Ρασίνγκ. Την Δευτέρα επίσης το τρίτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο ερασιτεχνική ομάδα. Στην Ολλανδία από αύριο και ο Ζήσης Βρύζας.

Σαράντα τρεις ημέρες κράτησε το σήριαλ Βιερίνια, με τους σεναριογράφους (Πόρτο και ΠΑΟΚ) να βάζουν το happy end που θέλουν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός την Δευτέρα το πρωί, θα βρεθεί στα γραφεία της Πόρτο προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τους «Δράκους». Οι πορτογάλοι για να συναινέσουν σ’ αυτή την παραχώρηση θα πάρουν ένα ποσό 300-350 χιλιάδες ευρώ και το 35% σε περίπτωση μεταπώλησης του Βιερίνια.

Ψήφισε ΠΑΟΚ

Ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη και όπως έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον, «Ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα φορέσω την φόρμα του ΠΑΟΚ για να ξεκινήσω προετοιμασία με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχω δεθεί πολύ μ’ αυτή την ομάδα και τον κόσμο της και δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα».
Ο Βιερίνια θα προσπαθήσει σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βρει αεροπορικά εισιτήρια προκειμένου να βρεθεί κοντά στην ομάδα την Δευτέρα το βράδυ. Αν δεν τα καταφέρει τότε θα είναι στην Ολλανδία την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: