Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Τι κάνουν οι μάνατζερ;

mantzios_iv.jpgΈντονη δυσαρέσκεια αλλά και προβληματισμός υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Χενκ τεν Κάτε και τους έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό πως είναι υπό παραχώρηση. Οι προτάσεις είναι ελάχιστες και στο τριφύλλι απορούν τι γίνεται με τους μάνατζερ.

Ο Νασίφ Μόρις από τον Μάιο παλεύει να βρει ομάδα στην Ισπανία και μια βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπέτις και την άλλη μια ανάσα από την Βαγιαδολίδ αλλά χωρίς να υπάρχει ουσία μέχρι τώρα.

Αξιοσημείωτη είναι και η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου καθώς στην συνάντηση που είχε ο Κώστας Αντωνίου πριν από μέρες με όλους τους παίκτες που δεν υπολογίζονται ο διεθνής επιθετικός είχε τονίσει ότι δεν γνωρίζει αν είναι στα πλάνα του Χενκ τεν Κάτε ή όχι και είχε πάρει την απάντηση από τον διευθυντή ποδοσφαίρου ότι έχει ενημερωθεί ο ατζέντης του. Κάτι που βέβαια δεν γνώριζε ο Ελληνας στράικερ δείχνοντας τεράστια ασυνεννοησία με τον εκπρόσωπο του.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη που έχει πρόταση από την Αταλάντα αλλά την απέρριψε. Σε καλό δρόμο φαίνεται να είναι μόνο η μεταγραφή του Αντρέας Ιβανσιτς.
Πάντως, όλα αυτά έχουν κάνει αίσθηση στο πράσινο στρατόπεδο και αναρωτιούνται τι κάνουν οι μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: