Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Προτάσοφ: “Ίσως άλλη μία μεταγραφή”

Προτάσοφ: “Ίσως άλλη μία μεταγραφή”

Την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Ηρακλή εξέφρασε με δηλώσεις του ο Όλεγκ Προτάσοφ. «Ξεκινήσαμε εδώ και μια εβδομάδα, τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ δεν έχουμε κανένα παράπονο. Σε κάθε προετοιμασία στόχος είναι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά και να δέσουν οι παλιοί με τους νέους παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά, θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στην Αυστρία» δήλωσε ο Ουκρανός τεχνικός πριν την αναχώρηση των “κυανόλευκων” για το Σάλτσμπουργκ και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουμε άλλη μία μεταγραφή. Δεν έχουμε την πληρότητα σε όλες τις θέσεις, αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το υλικό».

Κατσαμπής: “Έναν τίτλο”

Ο Τάσος Κατσιαμπής από την πλευρά του υπογράμμισε: «Θέλω να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τον Ηρακλή, όπως έκανα με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκα. Σαν ομάδα διαθέτουμε καλύτερη ποιότητα».

Λέκι: “Έμαθα για την πρώτη”

Ο Ματίας Λέκι με τη σειρά του είπε: «Μου είπαν τα παιδιά τι έγινε με την προσέλευση του κόσμου στην πρώτη και θα ήθελα να ήμουνα κι εγώ. Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: