Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωσε Μαρέσκα ο Ολυμπιακός


Υπογράφει ο Μαρέσκα και φέυγει για Ολλανδία... Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Εντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός συναντήθηκε την Κυριακή με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στη Ρώμη και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους", ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να αναχωρήσει για το Ερμελο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός βγήκε μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα: " Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή Έντσο Μαρέσκα".

Ο 29χρονος θα έχει ετήσιες απολαβές περίπου 1,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" για να πάρουν το "ΟΚ" από τη Σεββίλη" χρειάστηκε να δώσουν ένα εκατομμύριο ευρώ. Αλλα 500.000 θα δοθούν αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαρέσκα είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο Ιταλός ταιριάζει περισσότερο στον Ολυμπιακό, από ότι ο Φερνάντο Μπελούτσι.

Πλέον οι "ερυθρόλευκοι" μπορούν να κινηθούν ευκολότερα στην αγορά για τον αριστερό χαφ, καθώς τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον 29χρονο άσο ήταν λίγα. Αν σκεφτεί κανείς πριν την παραχώρηση του Μπελούτσι, ο Ολυμπιακός έδινε περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ στην Λιόν για τον Σέλστρεμ, δηλαδή τέσσερα λιγότερα από ότι δόθηκαν τώρα στη Σεββίλη για τον Ιταλό, ενώ στα ταμεία μπήκαν άλλα πέντε εκατομμύρια από τη μεταγραφή του Αργεντινού στους "δράκους".

Οι καλή εμφάνιση του Σοϊλέδη στο φιλικό με τη Χέρενφέιν και την παρουσία του Ζαϊρί, δίνει στη διοίκηση του Ολυμπιακού την ευκαιρία να περιμένει λίγο καιρό για να κλείσει και το θέμα του αριστερού χαφ. Οι "ερυθρόλευκοι" κάνουν λίγο υπομονή μήπως παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό, ενώ παράλληλα περιμένουν την Μπέτις να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Μαρκ Γκονζάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: