Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Μαζίνιο: «Θέλουμε ένταση και πάθος»

Μαζίνιο: «Θέλουμε ένταση και πάθος»

Λίγες ώρες πριν η αποστολή της ομάδας του Άρη πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, ο Ιομάρ Μαζίνιο με δηλώσεις του εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τις απαιτήσεις που έδειξε ο κάθε ποδοσφαιριστής για τον εαυτό του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήταν μια εβδομάδα ιδιαίτερα εξουθενωτική, χωρίς να έχει άδικο!
«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Τελειώσαμε μια πάρα πολύ σκληρή και απαιτητική εβδομάδα. Ήταν η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, είχε πολύ ένταση και πάθος, κυρίως για να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Όπως είπα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά που έγινε όλες αυτές τις ημέρες. Δουλέψαμε σκληρά και είμαι ευχαριστημένος από την απαίτηση που έδειξε ο κάθε ποδοσφαιριστής για τον εαυτό του. Σίγουρα ήταν μια ιδιαίτερα κουραστική εβδομάδα για τους παίκτες, αλλά… κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Τώρα θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη, θα ξεκουραστούμε για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Ιταλία.».
Συνεχίζοντας ο προπονητής του Άρη μίλησε και για την δουλειά που θα γίνει στην Βόρειο Ιταλία για περίπου 2,5 εβδομάδες, την οποία και χαρακτήρισε εντελώς διαφορετική από αυτήν που έγινε στο Καρπενήσι. «Περισσότερο θα δουλέψουμε πάνω στην φυσική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών και πάλι, γιατί αυτό είναι ιδιαίτερα βασικό και χρειάζονται αποθέματα για να βγει η χρονιά. Σίγουρα η προετοιμασία στην Ιταλία θα είναι διαφορετική. Θα έχει περισσότερη ένταση, ενώ θα υπάρχουν και τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα αρχίσουμε να βάζουμε και στοιχεία τακτικής στις προπονήσεις, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά και την έναρξη του πρωταθλήματος», τόνισε ο Βραζιλιάνος.
Όσο για το εάν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του νέου Άρη, ο Ιομάρ Μαζίνιο ήταν ξεκάθαρος…. «Το ρόστερ της ομάδας είναι ήδη έτοιμο. Περιμένουμε ακόμα κάποιους ποδοσφαιριστές να ενσωματωθούν, αλλά στην πλειοψηφία του έχει κλείσει. Άλλωστε έτσι έπρεπε να γίνει προκειμένου να δουλέψουμε όλες αυτές τις ημέρες και εδώ στο Καρπενήσι, αλλά και στην Ιταλία για να έχουμε ένα ρόστερ έτοιμο και δουλεμένο τη νέα αγωνιστική σεζόν».
Ολοκληρώνοντας, έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του νέου Άρη. Με λίγα λόγια τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτήν την ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης διαθέτει τα τελευταία χρόνια ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Βέβαια έβαλε στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές αξίας όσον αφορά την ποιότητά τους και αυτό κάνει ακόμα πιο δυνατό το σύνολο. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε ένταση και πάθος στο παιχνίδι μας. Αυτό που θέλουμε από τον Άρη της νέας χρονιάς είναι να παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ιομάρ Μαζίνιο.Πηγη Μετροσπορ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΙΑΝΑΡΑ..!!!!!!! ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..!!!!! (zahos-vavdos)