Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ατρόμητος ή εξωτερικό για Κλέιτον

kleiotoninter.jpgΦουλάρουν για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον οι άνθρωποι του Ατρόμητου Αθηνών όπου καταβάλουν προσπάθειες για να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Παράλληλα μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Κασάπα σύμφωνα με τον πρόεδρο των «κυανόλευκων» Γιώργο Σπανό, ενώ στα υπόψιν υπάρχει ο Μπλένχιο.



Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν διάθεση να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη και να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού. Στα θετικά είναι το γεγονός ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο του Περιστερίου σε περίπτωση που δεν πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Για τον Κλέιτον ο ισχυρός άντρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός ξεκαθάρισε«Για τον Κλέιτον έχει γίνει, αλλά δεν πρόκειται για κάτι τελειωμένο. Έχει δεσμευθεί ο παίκτης ότι θα έρθει στον Ατρόμητο εάν δεν υπάρξει κάτι καλό από ομάδα του εξωτερικού»

Σε ότι αφορά τον 33χρονο Βραζιλιάνο Κλαούντιο Κασάπα της Νιουκάστλ ο Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είπε «Έχω μιλήσει με τον ίδιο(Κασάπα) και δεν είναι αρνητικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε την τελική του απάντηση, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες»

Από κει και πέρα εξακολουθεί να υπάρχει επικοινωνία με τον Χουάν Μπλένχιο της Τίγκρε όπου ο Γιώργος Σπανός τόνισε «Υπάρχουν τρεις-τέσσερις περιπτώσεις αμυντικών που εξετάζουμε εκτός του Κασάπα και μέσα σε αυτούς είναι και ο Μπλένχιο. Δεν με φοβίζει το ότι μπορεί να χαλάσει η μεταγραφή, διότι και οι άλλες περιπτώσεις που εξετάζουμε είναι καλές».

Τέλος, για τον Μαρίνο Στέργιο και το ενδιαφέρον που φημολογείται από την πλευρά του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε «Επίσημη κρούση για τον Μαρίνο δεν υπάρχει από τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: