Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Κοντά στον Λουίς Φαμπιάνο η Μίλαν


Ο Λουίς Φαμπιάνο Παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ότι η Μίλαν απομακρύνεται από την υπόθεση της απόκτησης του Λουίς Φαμπιάνο, ο προπονητής των «ροσονέρι» Λεονάρντο επέμεινε ότι απομένουν οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του άσου της Σεβίλλης.

«Βρισκόμαστε κοντά στον Λουίς Φαμπιάνο, πρέπει να καθορίσουμε μόνο ορισμένες λεπτομέρειες», δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός. «Αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχουμε, αλλά αν ήταν να έρθει ακόμα ένας παίκτης, θα ήμουν περισσότερο από ευτυχισμένος. Δουλέψαμε σκληρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ενισχυμένο ρόλο που λέγεται ότι θα αναλάβει ο Ροναλντίνιο τη νέα σεζόν, ο Λεονάρντο απάντησε ότι «δουλεύει εντατικά για να ανεβάσει την αντοχή του, έτσι ώστε να μπορεί να βγάζει τα 90 λεπτά. Ο Ροναλντίνιο είναι ένα τεράστιο ταλέντο και αν συνεχίσει να προσπαθεί με την ίδια ένταση, θα επιστρέψει σύντομα στον παλιό καλό του εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: