Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Με νάρθηκα ο Γκρασιάν

Με νάρθηκα ο Γκρασιάν








Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μιχάλης Σηφάκης που ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα από την προπόνηση του Σαββάτου, Λεάντρο Γκρατσιάν που χτύπησε στον καρπό του δεξιού του χεριού στο οποίο τοποθετήθηκε νάρθηκας και την Τρίτη θα επανεξεταστεί και Αλεχάντρο Λέμπο λόγω ενοχλήσεών του στους προσαγωγούς.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άρη έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό όπου οι «μπλε» επικράτησαν των "κίτρινων" με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν ο Σέρχιο Κόκε με απευθείας χτύπημα φάουλ και ο Χαβιέ Κάμπορα με κεφαλιά. Οι μπλε είχαν και τρία δοκάρια με τους Κάμπορα, Κάλβο, Μπατιόν.

Πλέον την Δευτέρα αλλά και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Ιομάρ Μαζίνιο έχουν ρεπό, ενώ το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Άρη που θα καταρτιστεί από τον Βραζιλιάνο τεχνικό θα αναχωρήσει μέσω Μονάχου για την Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την νέα χρονιά.

Τέλος για αύριο Δευτέρα και ώρα 13:30 είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστούν οι Κάρλος Αράνο και Φλάβιο Πίντο Ντα Σόουζα από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: