Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

"Κόλαση" η ζωή του Καναβάρο στη Γιουβέντους

"Κόλαση" η ζωή του Καναβάρο στη Γιουβέντους

Ο Φάμπιο Καναβάρο με τη φανέλα της Γιουβέντους Την Πέμπτη, ο Φάμπιο Καναβάρο αναμένεται να ζήσει μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του. Ο πρώην πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Γιουβέντους, έχει μπει στο στόχαστρο των φανατικών οπαδών των "μπιανκονέρι", οι οποίοι προδότη τον ανεβάζουν, άπληστο τον κατεβάζουν.

Οι θερμόαιμοι της Γιουβέντους δεν ξέχασαν τη συμπεριφορά του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Ιταλίας όταν αυτή σήκωσε το παγκόσμιο κύπελλο το 2006. Εκείνη τη σεζόν που η ομάδα υποβιβάστηκε λόγω του σκανδάλου, εκείνος έφυγε γρήγορα γρήγορα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπλουζάκια και πανό που γράφουν: "Καναβάρο μισθοφόρε. καμία συγχώρεση στους προδότες", "Η Ρεάλ Μαδρίτης σε έδιωξε, η Νάπολι σε αποκήρυξε, μόνο η απληστία σε έκανε να επιστρέψεις" κάνουν συνέχεια την εμφάνισή τους στο Πίντσολο όπου γυμνάζονται οι παίκτες της "γηραιάς κυρίας". Ο Καναβάρο, θα μεταβεί εκεί την Πέμπτη, με τον πρόεδρο των φανατικών ομαδών της Γιουβέντους να υπόσχεται καψόνια και αποδοκιμασίες όλη τη σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: