Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Τα βρήκε με Μπουαζά ο Άρης

bouaza.jpgΜια ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου αριστερού Ελγερινού εξτρέμ της Φούλαμ Αμούρ Μπουαζά βρίσκεται ο Άρης καθώς οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία με τον παίκτη. Παράλληλα σήμερα αναμένονται στην Θεσσαλονίκη ο Ντάριο Φερνάντεζ και οι άνθρωποι της Μπειτάρ για διαπραγματεύσεις.



Για νέο διπλό μεταγραφικό χτύπημα φαίνεται ότι ετοιμάζονται οι ιθύνοντες του Άρη οι οποίοι αισιοδοξούν ότι θα εντάξουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ ακόμα δύο παίκτες. Συγκεκριμένα οι πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι οι παράγοντες του Άρη τα έχουν βρει σε όλα με τον 25χρονο Αλγερινό Αμούρ Μπουαζά και πιέζουν την διοίκηση της Φούλαμ ώστε να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού. Οι «κίτρινοι» καλύπτουν τις απαιτήσεις του παίκτη 500.000 ευρώ ετησίως και αναζητούν την χρυσή τομή με τον Αγγλικό σύλλογο αφού ο παίκτης έχει ανάψει το «πράσινο φως. Από την πλευρά τους οι διοικούντες της Φούλαμ εξετάζουν προσεκτικά την πρόταση του Άρη και δεσμεύτηκαν να απαντήσουν μέχρι την Τρίτη.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να έρθει στην Θεσσαλονίκη ο 31χρονος Αργεντινός μέσος Ντάριο Φερνάντεζ μαζί με ανθρώπους της Μπειτάρ όπου και θα έχουν τις τελικές συζητήσεις με τους ιθύνοντες των «κίτρινων» , σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΕΔΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: