Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ματαιώθηκε η προπόνηση

aris_proetoimasia.jpgΗ καταρρακτώδης βροχόπτωση των τελευταίων ωρών στο Σαν Βιτζίλιο είχε σαν αποτέλεσμα τη ματαίωση της πρωινής προπόνησης του Άρη. Ο Ιομάρ Μαζίνιο δεν ήθελε να ρισκάρει ένα πιθανό τραυματισμό, εξαιτίας του λασπωμένου τερέν του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, που προπονούνται οι «κίτρινοι» και αποφάσισε να στείλει τους ποδοσφαιριστές του στο γυμναστήριο.


Οι παίκτες του Άρη έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη για δυο περίπου ώρες. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Λεάντρο Γκρασιάν ο οποίος από εχθές το βράδυ έβγαλε το νάρθηκα που του είχε τοποθετηθεί για προληπτικούς λόγους στο δεξιό καρπό. Οι καιρικές συνθήκες στη Βόρειο Ιταλία είναι πολύ κακές το τελευταίο 24ωρο, η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας κάνει λόγο για βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι κορυφές των Δολομιτικών Άλπεων είναι από σήμερα το πρωί χιονισμένες, γεγονός πως έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

*Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ελληνικά κανάλια για την τηλεοπτική κάλυψη των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Άρης επί Ιταλικού εδάφους.

* «Μάχη» γίνεται στο ξενοδοχείο της αποστολής για το ίντερνετ. Οι συνδέσεις είναι …παλαιολιθικές στο Σαν Βιτζίλιο και οι παίκτες του Άρη, στον ελεύθερό τους χρόνο, είναι με τα λαπτοπ ανά χείρας, αναζητώντας λίγες γραμμούλες σήματος.

* Η χθεσινή κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων προκάλεσε αρκετές συζητήσεις στην αποστολή των «κιτρίνων». Οι ποδοσφαιριστές του Άρη πάντως χαρακτήρισαν βατούς τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: