Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ψιθυροι......................

Λέτε αν η Λάρισα δεν καταφέρει να περάσει τους... ψαράδες της Ρέικιαβικ να υπάρξει ακόμη και θέμα Ουζουνίδη; Στον κάμπο πάντως ήδη το παρουσιάζουν ως σενάριο και μάλιστα όχι χωρίς βάση.



Η μεταγραφική περίοδος έχει ακόμη δρόμο και αυτό αναμένεται να εκμεταλλευτούν και στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε και ο Νικόλας Πατέρας από την Αυστρία δεν ήταν κατηγορηματικός ότι ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι μετά το πρώτο ματς με την Σπάρτα στην Πράγα θα γίνει κάποια κίνηση.





Οι φήμες λένε πως αρχικά στον Ολυμπιακό υπήρχε η σκέψη να βγάλει όλη την προετοιμασία ο Σοϊλέδης και μετά να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας για να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Όμως από την στιγμή που ο μικρός... βγάζει μάτια στο Έρμελο σύμφωνα με τους απεσταλμένους των εφημερίδων το θέμα δανεισμού δεν υφίσταται.



Η προθεσμία για τον Σεϊταρίδη που του έδωσε ο Θανόπουλος ολοκληρώνεται αλλά απάντηση ακόμη δεν δόθηκε από τον Έλληνα διεθνή. Το θέμα είναι ότι ήδη στην ΑΕΚ έχουν πάρει κάποια... μηνύματα πως δύσκολα θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό.



Προβληματισμένος είναι ο Σάντος από την εικόνα που παρουσίαζει η ομάδα του στα τελευταία φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα οι φήμες λένε ότι είναι... φορτωμένος με συγκεκριμένη «δυάδα» παικτών που τους βλέπει να παρουσιάζονται χαλαροί και σε προπονήσεις και σε αγώνες. Μάλλον επειδή έχουν καταλάβει ότι δεν προορίζονται για βασικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: