Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Γιάντσης: "Στόχος η κατάλληλη χημεία"


Ιωαννίδης και Γιάντσης πανηγυρίζουν "Ξεκινάει μια νέα σεζόν με αρκετά καινούργια πρόσωπά, που ήρθαν στην ομάδα. Φαίνεται να είναι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και στόχος μας είναι να υπάρξει η κατάλληλη χημεία. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι για την ομάδα του Ηρακλή", αναφέρει ο Δημήτρης Γιάντσης για την επόμενη σεζόν μιλώντας στους δημοσιογράφους της απσοτολής στην Αυστρία.

Ακόμη, ο Γιάντσης δήλωσε:
-Τι σας έχει ζητήσει ο Προτάσοφ;
"Δεν θέλει να κρατάμε την μπάλα για αρκετή και θέλει να παίζουμε απλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του και να παίζουμε όπως θέλει, έτσι ώστε να δείξουμε τις ικανότητες μας. Πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να σκορπίσουμε περισσότερο χαρά στη νέα σεζόν, την οποία έχει ανάγκη ο κόσμος μας. Είναι ένα στοίχημα για εμάς".

-Υπάρχει άγχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο;
"Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε αγχωμένοι. Ήρθε ένας νέος προπονητής που θα μας περάσει την δική του φιλοσοφία και με τους νέους παίκτες θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα καλό σύνολο Θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο πρωτάθλημα αφού το έχουμε ανάγκη όλοι μας".

-Πέρσι, η ομάδα δυσκολεύονταν να σκοράρει ακόμα και στις προπονήσεις.
"Δεν ήταν έτσι ακριβώς. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε στην πρεμιέρα και αυτό μας επηρέασε σημαντικά. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε καθόλου τον παράγοντα έδρα έχοντας μόλις τέσσερις νίκες σε ολόκληρη την περίοδο. Νομίζω ότι τώρα παίζουμε περισσότερο στρωτό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε όμως έτοιμοι σε καμία περίπτωση και θέλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε στην Αυστρία. Όλα δείχνουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες καταστάσεις για την ομάδα".

-Γιατί η ομάδα πέρσι δεν τα κατάφερε στο Καυτανζόγλειο;
"Ο κόσμος έχει απαιτήσεις για την ομάδα και αυτό είναι καλό για όλους. Αγαπάνε τον Ηρακλή και είναι κοντά. Νομίζω, ότι πέρσι δώσαμε πολύ μεγάλη σημασία στον πρώτο αγώνα, που χάσαμε και αυτό μας επηρέασε. Βάραιναν απότομα τα πόδια μας. Φέτος, θα ξεκινήσουμε μακριά από την έδρα μας και νομίζω ότι αυτό είναι καλύτερο. Θα φάνει όμως στην συνέχεια γιατί η πράξη είναι διαφορετική από την θεωρία".

-Πως πάει η προετοιμασία στην Αυστρία;
"Έχουμε έρθει εδώ για να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Να μάθουμε πως παίζει τον χαρακτήρα του αλλά και να δημιουργήσουμε αυτό το σύνολο που όλοι θέλουμε. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα".

-Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός, αφού υπάρχουν περισσότεροι παίκτες;
"Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός. Αντίθετα σε κάνει πιο δυνατό χαρακτήρα και σου δίνει δυνάμεις ώστε να παλέψεις περισσότερο και να βγάλεις αυτό που θέλεις. Μέσα από τον ανταγωνισμό βελτιώνεσαι και προσωπικά".

-Θα βοηθήσουν οι έμπειροι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα;
"Σίγουρα, ήρθαν παίκτες που έχουν τεράστια εμπειρία. Έχουν αγωνιστεί σε σημαντικά πρωταθλήματα και εμείς οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να είμαστε σαν σφουγγάρια δίπλα τους. Να τους ακούμε όπως κάναμε τόσο καιρό με τον Τάσο Κατσαμπή"

-Θα είναι απρόβλεπτος ο φετινός Ηρακλής;
"Δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν θα είναι απρόβλεπτος, αλλά ξέρω ότι δύσκολα θα μας κερδίζει μια ομάδα. Θα πρέπει ο αντίπαλος μας να είναι πολύ καλύτερος. Θα παλέψουμε με όλους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

-Είναι καθοριστική αυτή η σεζόν;
"Έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο και πρώτα από όλα για εμάς. Θέλουμε να τους δώσουμε όσο γίνεται περισσότερες χαρές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: