Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Εκι: "Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ"


Ο Εκι Γκονζάλες.... Ο Εκι Γκονζάλες, μετά από μια καλή σεζόν με την Ροζάριο Σεντράλ, όπου είχε 29 συμμετοχές και τρία γκολ, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη θεωρεί ιδανικό προορισμό για την καριέρα του την Ελλάδα και την ΑΕΚ! Ο Αργεντίνος μέσος μίλησε στην "Εξέδρα" για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και για ενδεχόμενη πρόταση της Ενωσης.

"Είναι επιθυμία μου να επιστρέψω στην Ευρώπη και να αγωνιστώ ξανά σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Πολύ περισσότερο αν αυτό είναι ελληνικό και είναι η ΑΕΚ! Σαφέστατα και θα με ενδιέφερε μια τέτοια προοπτική. Θα ήθελα να παίξω στην ΑΕΚ", ήταν τα πρώτα λόγια του Εκι.

Για πιθανή πρόταση της ΑΕΚ: "Πρέπει, να πω ότι δεν έχω ακόμη κάποια πρόταση στα χέρια μου. Αλλά η Ελλάδα είναι η χώρα που έχω αγαπήσει και θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτή. Γνωρίζω την ποδοσφαιρική νοοτροπία εκεί και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Θα εξετάσω τις επόμενες ημέρες τις προτάσεις που έχω στα χέρια μου και ελπίζω να φτάσει και μία από την ΑΕΚ".

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Ξέρω τι έχει πετύχει ο κ. Μπάγεβιτς ως προπονητής και γνωρίζω ότι αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα. Θα ήταν καλό, λοιπόν, να δουλέψω μαζί του".

"Ότι καλύτερο για Έκι η ΑΕΚ"
Δηλώσεις για πιθανή πρόταση της ΑΕΚ στον Έκι Γκονζάλες, έκανε και ο μάνατζερ του, Κριστιάν Λε Μπιάν: "Ακόμη δεν υπάρχει κάτι από την ΑΕΚ για τον Γκονζάλες, αλλά εννοείται πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτή. Θα πρέπει όμως να δούμε τι θα γίνει και αν θα ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του η ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: