Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Τέλος ο Χατζηβρέττας!

xatzivrettas_nikos.jpgΤίτλοι... τέλους μπήκαν στην συνεργασία του Νίκου Χατζηβρέττα με τον Παναθηναϊκό. Ο 32χρονος γκαρντ έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας με το «τριφύλλι» στο στήθος αποτελεί παρελθόν από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο διεθνής άσος εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση τονίζοντας ότι φεύγει από τους πράσινους με γεμάτη την... βαλίτσα.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Ελληνας άσος επιθυμούσε κλειστό διετές με μίνιμουμ ένα εκατομμύριο ευρώ και ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε 400.000 ευρώ ετησίως για 1+1. Μέχρι πρότινος ο Χατζηβρέττας αμειβόταν με 650.000 ευρώ ετησίως και δεν είπε ναι στην μείωση των αποδοχών του. Ετσι, η εξαετής παρουσία του Νίκου Χατζηβρέττα στους «πράσινους» λαμβάνει τέλος, αφού ο έμπειρος σουτινγκ-γκαρντ, θα κληθεί να αναζητήσει τον νέο του επαγγελματικό σταθμό.

«Φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη»
Ο Νίκος Χατζηβρέττας μετά τις εξελίξεις που έφεραν το διαζύγιο του με τους πράσινους εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου , στους συμπαίκτες μου, στο γυμναστή, στο σταφ, στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας για όσα μου πρόσφεραν και την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα έξι χρόνια. Έκλεισε ένας κύκλος της μπασκετικής μου πορείας και φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη από χαρές, τίτλους, επιτυχίες, δυνατές συγκινήσεις και όμορφα συναισθήματα. Αυτά τα έξι χρόνια θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ, Νίκος Χατζηβρέττας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: