Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Στην Μάλαγα ο Εντίνιο!

Ο Εντίνιο πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Πανιώνιο Το σίριαλ με τον Εντίνιο δείχνει να τελειώνει επιτέλους. Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την Μάλαγα για την παραχώρηση του Πορτογάλου επιθετικού. Βέβαια οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα βάλουν άμεσα στα ταμεία τους το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου που ζητούσαν για να τον παραχωρήσουν, όμως κάτι τέτοιο θα γίνει στο μέλλον. Και αυτό γιατί η Ισπανική ομάδα δεν αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη. Αντίθετα με το 1 εκατομμύριο που προσέφερε, πήρε το 60% του παίκτη και το άλλο 40% έμεινε στην Ένωση, κάτι που σημαίνει οτι αν πουληθεί ο Εντίνιο η ΑΕΚ θα λάβει ένα σημαντικό ποσό.

Απο εκεί και πέρα, δημοσιεύματα στην Γερμανία ανέφεραν πως το Αμβούργο εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός αμυντικός σίγουρα είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως δύσκολα η ΑΕΚ θα πει το ναι για την παραχώρησή του. Εκτός βέβαια και αν η πρόταση των Γερμανών είναι εξαιρετική οικονομικά... Και πάλι όμως δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο, καθώς η προετοιμασία της ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο και θα ανέτρεπε τα πλάνα του Μπάγεβιτς.

Ο Ντούσκο πάντως στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, έδειξε τα πλάνα του για το φιλικό του Σαββάτου με την Σλάβια Πράγας. Ο Σάχα θα καθίσει κάτω απο τα δοκάρια, με τους Γεωργέα και Χουανφράν (δείχνει να έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε) να αγωνίζοντας στα άκρα και τους Κυργιάκο, Μαϊστόροβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Απο εκεί και πέρα στον άξονα θα είναι οι Μάκος και Ενσαλίβα με τον Ιορντάκε αριστερά, τον Σκόκο δεξιά και τον Καφέ, πίσω απο τον Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: