Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ετοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή ο Μιλάνο

Ο Μιλάνο από την αναχώρηση του Ηρακλή Ο Μάουρο Μιλάνο ήρθε φέτος στον Ηρακλή μετά από (ουσιαστική) απουσία 2 σχεδόν ετών από τα γήπεδα καθώς υπήρξε ιδιαίτερα άτυχος και είχε σοβαρούς τραυματισμούς, όμως δεν το βάζει κάτω και (όντως απολύτως υγιής πλέον) έχει ως στόχο να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και να βοηθήσει τον Ηρακλή να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αρχικά τόνισε τα εξής :"Υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά στην ομάδα, βέβαια είμαστε λίγο κουρασμένοι αυτό το διάστημα αλλά οι προσδοκίες που υπάρχουν φέτος είναι υψηλές"

Μιλώντας για την προσαρμογή του στην ομάδας, ο Μάουρο Μιλάνο είπε :
"Είναι πλεονέκτημα για μένα ότι βρίσκομαι ήδη 2 χρόνια στην Ελλάδα, ξέρω λίγο την γλώσσα και πολλά ακόμη, που με βοηθούν να προσαρμοστώ εύκολα. Όσο για τους τραυματισμούς μου, οι Αργεντίνοι παίκτες μπορούμε και τους ξεπερνάμε αρκετά εύκολα, συγκεντρωνόμαστε μόνο στο ποδόσφαιρο και παίζουμε ξανά με πάθος και δύναμη. Στον Ηρακλή είναι ίδιες σχεδόν οι συνθήκες με τον Αστέρα αλλά ήμουν τραυματίας και δεν έπαιξα πολύ, έτσι αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω πολλά παιχνίδια φέτος, να κερδίσω χρόνο συμμετοχής και να παίξω καλό ποδόσφαιρο"

Για τον κόσμο του Ηρακλή, τόνισε :
"Είναι πολύ θετικό για την ομάδα ότι έχει πολύ και φανατικό κόσμο, είναι όπως στην Αργεντινή και αυτό για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο για να παίξω ακόμη καλύτερα για την ομάδα"

Για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής, ο Μάουρο Μιλάνο ανέφερε τα εξής:
"Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την τακτική στα παιχνίδια αλλά μου αρέσει η φιλοσοφία του προπονητή και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να προσαρμοστούμε όλοι στην φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή, τότε θα πάμε καλά ως ομάδα"

Εξηγώντας γιατί προτίμησε να έρθει στον Ηρακλή, είπε :
"Είχα πολλές προτάσεις και από Ελλάδα αλλά διάλεξα τον Ηρακλή, μόλις ο μάνατζερ μου είπε ότι υπάρχει πρόταση από τον Ηρακλή δεν το σκέφτηκα πολύ. Ήξερα την ιστορία της ομάδας και για τον κόσμο της, ξέρω που έχω έρθει και πιστεύω θα πάμε καλά"

Αναφορικά με την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, ο Μάουρο Μιλάνο ανέφερε :
"Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής, δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Από μικρός το μόνο που ήθελα είναι να παίζω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και αυτό θέλω να κάνω και τώρα"

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας, ο Αργεντίνος επιθετικός είπε τα εξής: "Ο κόσμος του Ηρακλή έχει σίγουρα απαιτήσεις και ίσως ζητά την έξοδο στο Europa League κτλ αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε ρεαλιστές και κάνουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φέτος, όπως διαπίσωσα, όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν ενισχυθεί αλλά νομίζω ότι ο Ηρακλής πέτυχε διάνα με τις μεταγραφές που έκανε και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάμε την ομάδα ψηλότερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: