Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Επίσημα στον Πανθρακικό, Φαγιάρδο, Σακελλαρίου

Ο Φαγιάνδρο με τη φανέλα του Πανθρακικού Παίκτες του Πανθρακικού και επίσημα είναι από την Παρασκευή, ο Πορτογάλος Φαγιάρδο και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την απόκτησή τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του Πανρακικού αναφέρει: "Παίκτες του Πανθρακικού είναι πλέον ο Ζοάο Πάουλο Σίλβα Φρέιτας Φαγιάρδο και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 30χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Γκιμαράες και τα προηγούμενα τέσσερα στη Ναβάλ, έφτασε στην Κομοτηνή χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας. Το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό. Θέλω να βοηθήσω τον Πανθρακικό ώστε να φτάσει ψηλότερα από πέρσι", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φαγιάρδο.

Για τρία χρόνια υπέγραψε και ο 21χρονος αριστερός μπακ Λευτέρης Σακελλαρίου (φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής), που πέρσι έπαιζε στον Εθνικό Αστέρα και τις τελευταίες δύο εβδομάδες δοκιμαζόταν από τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου. Ετσι, μετά τον Ενγκαμπί, που είχε υπογράψει για δύο χρόνια και τον Μαρσελάο, που είχε υπογράψει για τρία, ο Φαγιάρδο και ο Σακελλαρίου αποτελούν τη 10η και 11η μεταγραφή του Πανθρακικού".

Οσον αφορά τους υπόλοιπους υπό δοκιμήν παίκτες, οι Μανουέλ Μουνάφο, Μάριαν Μίτου και Ιβάν Νίματς θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Γαλλία και εφόσον ικανοποιήσουν τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου, θα αποκτηθούν. Ο Ιβάν Σαντινί αποχώρησε. Επίσης, συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού. Στο μεταξύ, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Ανέστης Αργυρίου επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το 2013. Ο Νίκος Ζαπρόπουλος έμεινε ελεύθερος, αφού δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με την ΠΑΕ, ενώ ο Εμάνουελ Λόπεζ θα δοθεί δανεικός. Ο νεαρός Γιάννης Μπαρμπουτέλης δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας από την Αλεξανδρούπολη και θα φτάσει στη Γαλλία μέσω Αθηνών. Εκεί θα δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια. Θα επιστρέψει στην Κομοτηνή στις 2 Αυγούστου. Για την Παρασκευή 7 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αίαντα Σαλαμίνας στα Πηγάδια Ξάνθης, ενώ στις 12 Αυγούστου η ομάδα θα ταξιδέψει στις Σέρρες όπου και θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό. Τέλος, χθες ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο "ΟΠΑΠ ΔΑΚ Κομοτηνής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: