Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

"Κολλαει" λόγω Πιζάρο η μεταγραφή του Πίρλο


Η μετακίνηση του Πίρλο από τη Μίλαν στην Τσέλσι είναι θέμα ημερών όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ καθώς η αγγλική ομάδα ανέβασε την προσφορά της όσον αφορά τα οικονομικά, καθώς οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στα ανταλλάγματα. Τέτοιο είναι και ο Κλαούντιο Πιζάρο, ο οποίος δεν επιθυμεί να μετακομίσει στο Μιλάνο.



Η προσφορά των "μπλε" περιέχει 18 εκατομμύρια ευρώ συν τις υπηρεσίες του Περουβιανού επιθετικού. Οι "ροσονέρι" είναι σε αναζήτηση στράικερ και σε συνδυασμό την επιθυμία του Πίρλο να γίνει κάτοικος Λονδίνου, είπαν το "ναι".

Όπως αναφέρει η Sunday Mail, η επιθυμία του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν είναι να παραμείνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ", προκειμένου να αποδείξει την αξία του, καθώς πραγματοποίησε μια πολύ καλή περσινή σεζόν με τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης.

Η επιθυμία του Πιζάρο, βέβαια, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας Κάρλο Αντσελότι, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί επιθετικοί, με τον νεαρό Ντι Σάντο να προστίθεται σε αυτούς μετά από τις πολύ καλές εντυπώσεις που άφησε στην προετοιμασία.

Η υπόθεση φαίνεται προς το παρόν να "φρενάρει", εκτός αν η Μίλαν πείσει τον Πιζάρο να ντυθεί "ροσονέρο", ή η Τσέλσι ανεβάσει την προσφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: